www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Petek 13

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.69
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 11:27 am    Naslov sporočila:  Petek 13 Odgovori s citatom

Zjutraj, ko sem šel v službo, mi je glas v glavi rekel: petek 13. V službi mi računalnik ni deloval. Skurjena ena video kartica.

Glas v glavi je sicer bil od radia, ampak če gravitacijski stroji delujejo, je verjetno tudi nekaj resnice pri petku 13.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Glitch
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40
Aktiv.: 6.32

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 11:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Petek 13. Vecina pomembnih stvari se je zgodila na tak dan (ce ni petek 13. pa vsaj 13). Niti ena stvar ni bila slaba. Vkljucno z mojim rojstvom Dancing (petek 13., mesec in leto pa kar ugibajte hehe).
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.97
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 11:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa na kitajskem,ko je petek 13 srečen dan? A ima to kaj zveze z vrtenjem zemlje Smile
Nazaj na vrh
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.69
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 11:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glitch je napisal/a:
Petek 13. Vecina pomembnih stvari se je zgodila na tak dan (ce ni petek 13. pa vsaj 13). Niti ena stvar ni bila slaba. Vkljucno z mojim rojstvom Dancing (petek 13., mesec in leto pa kar ugibajte hehe).

Glitch na petek 13? Glitch! Laughing

Jur
Nazaj na vrh
Glitch
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 11:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja res no... brez zabancije Smile
Nazaj na vrh
mujo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24
Aktiv.: 3.15
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 1:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Načeloma v vraževerstvo ne verjamem, vendar danes kaže kot da je nekaj na tem. Sicer je polovica dneva bila zelo uspešna. Vendar pa je druga polovica dneva prinesla slabe informacije.
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 1:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glitch je napisal/a:

Novo leto 1980 ?

Nekaj je ocitno res na tej stvari s petkom 13-ega - ravnokar je moj router sel skozi vsakodnevni reset (Siolov na 24 ur) in sem ze skoraj po*izdil, zdaj pa vsaj vem zakaj je do tega prislo. Petek 13 Wink

BTW: Osupljivo stevilo stvari se je zgodilo tudi na 3., 7., 15.-19 ter 26. (ne nujno ob petkih, kakopak); skupaj s 13. gre skoraj za tretjino zgodovinsko pomembnih (in nekoliko manj pomembnih) dogodkov Shocked To pa je podatek, nad katerim se mora clovek zamisliti, kaj ?
Nazaj na vrh
Djurodrljaca
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 16:31
Aktiv.: 1.66
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 1:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glitch je napisal/a:

Tudi jaz sem rojen 13. samo ne v petek ampak v nedeljo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 2:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glitch je napisal/a:
Niti ena stvar ni bila slaba. Vkljucno z mojim rojstvom

Kaj ni že to dovolj ???? Cool Laughing Laughing
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.02
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 5:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glitch je napisal/a:

Ugibam !

Dolžan si vsem nam pijačo, ker imaš danes rojstni dan ! :lasko: :lasko:

Glitch
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 8:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne, danes ni ta dan. Ker je bil odgovor napacen, si mi dolzan pijaco. Wink
Nazaj na vrh
RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.23
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 8:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Baje, da se na take dneve, kot je današnji, zgodi precej več prometnih nesreč prav zaradi tega, ker imajo ljudje v podzavesti, da je petek 13 slab dan in prinaša nesrečo. Sam ne verjamem v vraže. Črna mačka je nekaj za pobožati, lestev je lestev, ali greš pod njo ali mimo nje, je čisto vseeno. Je pa res, da sem na petek 13 vedno dobil večje vsote denarja. Danes tudi...plačo, ker je 15 nedelja Wink

LP Gorazd

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
trobida
Član
Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13
Aktiv.: 5.42
Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 9:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No po mojem je petek 13 takšen, kot ostali dnevi, čeprav se mi je lani ravno na ta dan zgodila nesreča. Name se je podrl kos iverke, a ni bilo nič hudega.

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Brozzy
Član
Član

Pridružen-a: Ned 17 Sep 2006 8:09
Aktiv.: 0.92
Kraj: Zagorica -> Dobrepolje -> Grosuplje -> Slovenija

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 13, 2006 9:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

no tudi za mene je bil današnji dan povsem običajen. Prej srečen, kot nesrečen.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni