|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kramko 69 Član
Pridružen-a: Sob 20 Mar 2010 20:39 Prispevkov: 200 Aktiv.: 1.13 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Čet Mar 23, 2023 9:59 pm Naslov sporočila: Licenca Windows 11 |
|
|
Zdravo !
Imam vprašanje glede licence Windows. Imam prenosnik v katerem so instalirani original windows 10 pro. Prenosnik bi rad nadgradil na windows 11 vendar mi pri preverjanju napiše ,da na prenosnik ne morem namestiti windows 11. Če namestim prirejen Window 11 za prenosnik ali potem Microsoft meni ,da imam instalirano piratsko verzijo windowse? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
DusanK Član
Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46 Prispevkov: 1844 Aktiv.: 12.81 Kraj: Medvode - med vodami
|
Objavljeno: Pet Mar 24, 2023 12:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da ne.
You don’t lose your license by upgrading to Windows 11. Installing the Windows 11 software upgrade will not negatively affect your PC if you’re using Windows 10 and have a valid and activated Windows 10 license.
Vir: https://computerinfobits.com/if-i-upgrade-to-windows-11-will-i-lose-my-license/ _________________ Največji čar - električar |
|
Nazaj na vrh |
|
|
brezimenko Član
Pridružen-a: Tor 06 Jun 2017 12:09 Prispevkov: 488 Aktiv.: 5.51
|
Objavljeno: Pet Mar 24, 2023 12:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ti namesti windowse in potem, ko imaš pravilno nameščene gonilnike tudi za WLAN kartico oz. ga imaš povezanega na LAN, daš tam preverjanje. Hkrati bi ti moral windows sam pobrati licenčni ključ, če imas UEFI. Če imaš BIOS boš najberjetneje moral licenco na roke vpisat. Sem imel tudi take primere, ko ni pobralo licence. _________________ Izgubil sem račun pod imenom kobranka |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 219 dni