|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
LukaL Član

Pridružen-a: Pet 03 Sep 2004 15:59 Prispevkov: 304 Aktiv.: 1.29 Kraj: okolica Grosupljega
|
Objavljeno: Tor Maj 23, 2023 7:07 pm Naslov sporočila: Jermen za prezračevalnik GartenXL LS380 |
|
|
Pozdravljeni,
iščem kakšen service manual/ali pa dobrodtnika , ki bi imel enak stroj, kot je na slikah/opisu.
Skratka, sosedu je odtrgalo jermen in poškodovalo ležaj...in bi zadevo poservisiral, ampak ne najdem ne podatka o dolžini jermena, skratka nikakršnih servisnih podatkov...
Nekaj je sicer že čaral, ampak se mi zdi, da ne najbolje (slike)
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
2.84 MB |
Pogledana: |
41 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
1.3 MB |
Pogledana: |
7 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hudamravljica Član

Pridružen-a: Tor 30 Nov 2010 23:22 Prispevkov: 870 Aktiv.: 4.95 Kraj: LUCIJA
|
Objavljeno: Tor Maj 23, 2023 7:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Podatek o dolžini jermena ti ne bo dosti pomagal, ker boš moral kupiti original.
Se mi je zgodilo na prekopalniku od Honde, sem tudi jaz mislil, da bom kupil kar navaden klinasti jermen iste dolžine in prišparal napram originalu. Žal ne dela prav. V bistvu navaden jermen skozi poganja in ne drsi, ko je potrebno.
Si poskusil, če ti ta ustreza: https://www.gartenxl.si/izdelek/jermen-prezracevalnik/
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LukaL Član

Pridružen-a: Pet 03 Sep 2004 15:59 Prispevkov: 304 Aktiv.: 1.29 Kraj: okolica Grosupljega
|
Objavljeno: Tor Maj 23, 2023 9:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ta jermen sem takoj naročil, ampak se mi zdi da je nekako preširok...Težava je tudi v tem, ker ne vem točno kako se ga "napelje" če jermenice in škripce
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hudamravljica Član

Pridružen-a: Tor 30 Nov 2010 23:22 Prispevkov: 870 Aktiv.: 4.95 Kraj: LUCIJA
|
Objavljeno: Tor Maj 23, 2023 10:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
LukaL je napisal/a: |
.Težava je tudi v tem, ker ne vem točno kako se ga "napelje" če jermenice in škripce  |
Dosti možnosti za poizkušanje nimaš
Popuščen mora drseti, zategnjen pa poganjati.
Če daš oba krat na zunanjo stran vmesnih škripcev?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 456 dni