www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

P: usmernik HP/Agilent 6632B 20V/5A

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zaključeni mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Convert
Član
Član

Pridružen-a: Ned 13 Jun 2021 15:57
Aktiv.: 4.33
Kraj: NM

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 13, 2023 4:30 pm    Naslov sporočila:  P: usmernik HP/Agilent 6632B 20V/5A Odgovori s citatom

Prodam usmernik oziroma dva identična - HP/Agilent 6632B 20V/5A/100W. Gre za dual quadrant usmernike, kar pomeni da se lahko uporabijo tudi kot "sink" oziroma breme v okviru zmožnosti.

Ko sem ju kupil sem jima namestil priključne puše spredaj (kot na linku spodaj), zamenjal RIFA kondenzatorje in potem ugotovil, da potrebujeta še tokovno kalibracijo - eden "greši" za 8mA, drugi za 25mA. Napetostno štimata oba. Mene ni pretirano motilo, zato se nisem loteval kalibracije, sploh ker bi ju moral oba odpret zaradi bypassa gesla za postopek kalibracije (opisano v navodilih).

Tisto kar pa me moti in razloga zakaj ju prodajam sta velikost in hrup ventilatorjev.

Gre za taki napravi;
https://www.keysight.com/us/en/product/6632B/100-watt-system-power-supply-20v-5a.html

Dodane so kvalitetne 30A puše, kot na linku spodaj;
https://www.barbouri.com/2021/04/23/hewlett-packard-agilent-6632b-upgrade/

130eur/kos oziroma 240eur za oba skupaj.

Novo mesto z okolico, možen dogovor glede dostave.

2023-06-13 16_28_22-6632B 100 Watt System Power Supply, 20V, 5A [Obsolete] _ Keysight.png
 Opis:
 Velikost datoteke:  130.39 KB
 Pogledana:  38 krat

2023-06-13 16_28_22-6632B 100 Watt System Power Supply, 20V, 5A [Obsolete] _ Keysight.png

Nazaj na vrh
Prisoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Convert
Član
Član

Pridružen-a: Ned 13 Jun 2021 15:57
Aktiv.: 4.33
Kraj: NM

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 18, 2023 9:56 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nižam ceno na 100€ na kos.
Nazaj na vrh
Prisoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
transalp
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Maj 2012 7:08
Aktiv.: 2.14
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 19, 2023 2:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jutri sem z @Convert dogovorjen za prevzem obeh napajalnikov.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zaključeni mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni