|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
slavcek Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2019 17:18 Prispevkov: 239 Aktiv.: 3.11 Kraj: kraj ob Dravi
|
Objavljeno: Tor Avg 15, 2023 10:21 pm Naslov sporočila: Tranzistorji NPN v TO-220 ohišju so na voljo |
|
|
Prodam več tranzistorjev v TO-220 ohišju. Ceno za komad lahko ponudite sami. _________________ ?...zakaj že imam vozel na robcu ?, da kaj ne pozabim verjetno... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1661 Aktiv.: 13.20 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Ned Avg 27, 2023 7:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Imajo tranzistorji kaj oznak? katere so te oznake?
So tranzistorji enaki ali različni?
Koliko kosov točno je vsake vrste, sortirano po oznakah?
So tranzistorji novi ali odspajkani od nekje?
So tranzistorji brezhibni?
Brez odgovorov, lahko ponudim 0,00eur/kos _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slavcek Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2019 17:18 Prispevkov: 239 Aktiv.: 3.11 Kraj: kraj ob Dravi
|
Objavljeno: Ned Avg 27, 2023 10:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
v.j. je napisal/a: |
Imajo tranzistorji kaj oznak? katere so te oznake?
So tranzistorji enaki ali različni?
Koliko kosov točno je vsake vrste, sortirano po oznakah?
So tranzistorji novi ali odspajkani od nekje?
So tranzistorji brezhibni?
Brez odgovorov, lahko ponudim 0,00eur/kos |
Odgovori so na ZS!  _________________ ?...zakaj že imam vozel na robcu ?, da kaj ne pozabim verjetno... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1661 Aktiv.: 13.20 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Pon Avg 28, 2023 5:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Napiši tukaj
ZS ne berem in nanje ne odgovarjam, predvsem pa podatek zanima tudi druge. _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slavcek Član

|
Objavljeno: Pon Avg 28, 2023 8:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
v.j. je napisal/a: |
Napiši tukaj
ZS ne berem in nanje ne odgovarjam, predvsem pa podatek zanima tudi druge. |
Po želji bodo podaatki objavljeni tudi tukaj.
Prijatelj, ki je lastnik tranzistorjev mi je sporočil, da je 15 kosov novih a žal še nimajo nobenih oznak. 20 jih ima različne oznake, a žal rabiš kar precej debelo lupo, da jih lahko prebereš. 8 je pa takšnih, da si zaslužijo tvojo ocenjeno vrednost 0,00 €. Morda je kakšen že
bil tudi kje že bil zalotan, vendar naj bi bili vsi OK in naj bi delovali. Toliko vem za zdaj o tej zadevi. Najbolje bi bilo, da si interesenti zadevo sami ogledajo.  _________________ ?...zakaj že imam vozel na robcu ?, da kaj ne pozabim verjetno... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni