|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pirpy Član

Pridružen-a: Ned 30 Maj 2004 21:57 Prispevkov: 774 Aktiv.: 3.27 Kraj: Topolšica
|
Objavljeno: Sob Maj 25, 2024 9:14 am Naslov sporočila: ugbest skuter kontroler UGMO072122HK2X-M6C1-C |
|
|
Lp
Na mizo sem dobil nerabljen kontroler za pm motorje, prijatelj bi rad naredil samohodno kosilnico z njim.
nikjer ne dobim popolne vezave, če na throttle input vežem 10 k potenciomter in po vklopu potenciometer malo vrtim sem in tja se začne motor na polno vrtet, potem lahko prestavim v nižjo prestavo in zmanjša hitrost.
Ali ima kdo izkušnje s tem kontrolerjem.?
na tem forumu sem našel podoben kontroler, kjer je pripet drugačen pinout, s tem izgledajo signali +5, gnd in signal kot bi morali a motor se vedno vrti z visoko hitrostjo brez regulacije.
https://www.elektroroller-forum.de/viewtopic.php?f=84&t=7772&start=10
Preizkusil sem 1 k in 5 k kjer vrže napako 12 ali 14 utripov, z 10 k in potenciometrom na sredini pa ni napake in potem malo prestavim potenciometer in motor se zavrti,??
Opis: |
Tole je dokument ki sem ga dobil zraven, vendar po tem pinoutu ne deluje throttle ker je na 28 pinu 3.3 V, |
|
Velikost datoteke: |
187.69 KB |
Pogledana: |
17 krat |

|
_________________ Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1905 Aktiv.: 8.04 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Sob Maj 25, 2024 9:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam enega, ki ima v ročici hall senzor (nisem gledal oznak) - poizkusi.
_________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni