|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jaz sem jaz Neznanec

Pridružen-a: Sre 12 Jun 2024 19:23 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.08
|
Objavljeno: Sre Jun 12, 2024 7:27 pm Naslov sporočila: Vprašanje Beninca daljinec |
|
|
pozdravljeni, imam beninca pogon dvižnih vrat JM.4ESA 5B letnik 2021 in pogon dvoriščnih drsnih vrat RI.E6 letnik 2007. Oboje vrat odpiram in zapiram z beninca upravljalcem TO.GO. Trenutno imam dva, rad pa bi imel še tretjega rezervnega ki je kupljen popolnoma enak kot ostala dva. Ko ga hočem sprogramirati po navodilih zadeva deluje. Oboje vrat lahko odpiram s tretjim. AMPAK ko tretji daljinec odpeljem stran od pogonov - in potem pridem nazaj se lahko odpira le ena vrata tj drsna dvižna pa ne. Tudi reprogramiranje ne pomaga. Daljinec sem že nesel nazaj in so preverili da z njim ni nič narobe. Kaj bi to lahko bilo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni