|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ThePohorc Član

Pridružen-a: Sre 01 Nov 2006 13:40 Prispevkov: 41 Aktiv.: 0.18 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Nov 01, 2006 1:48 pm Naslov sporočila: OBD II konektor, kje kupiti... |
|
|
Pozdravljeni!
Že kar nekaj črk je bilo natipkanih v smislu OBD II konektorja, mene pa zanima,kje v sloveniji se da kupiti ta konektor?
Obstaja sicer možnost ( http://www.scantool.net/products/index.php?cPath=5 ) da zadevo naročiš iz tujine, kaj pa Slovenija? Se to da kupiti kje pri nas?
Lp,
Pohorc
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Nov 01, 2006 2:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Cena teh konektorjev je ubijalska v tujini, še bolj pa pri nas . Glede na to, da se da dobiti izdelan OBD/USB adapter za cca 10-15kSIT je vprašanje, če se izplača za sam konektor odriniti svojih 20EUR ali več. Sicer pa ga ima Conrad pod kataloško 852197-62 in ga torej lahko kupiš oziroma naročiš tudi pri nas.
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Nov 01, 2006 5:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pred časom sem nabavil viška nekaj teh kvalitetnejših konektorjev s kabli (tudi za BMW - 20pol. in MB - 38pol.)
Tega iz slike ti lahko dam za 5k sit kolikor me je stal.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
6.86 KB |
Pogledana: |
3826 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni