www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Digitalizacija VHS kaset

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mona
Član
Član

Pridružen-a: Tor 09 Dec 2003 19:26
Aktiv.: 0.69
Kraj: okolica Ljubljane

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 15, 2024 8:57 pm    Naslov sporočila:  Digitalizacija VHS kaset Odgovori s citatom

Pri pospravljanju sem ugotovil da imam kar nekaj VHS kaset. Na njih so razni posnetki ki bi jih rad spravil v digitalno obliko.
Ker je tega malce več kot kaseta ali dve me zanima če je kdo to že počel in s kakšno opremo? Glede na informacije po forumih je zadeva kar komplicirana v primeru bolj slabše kvalitete VHS kaset (uporaba TBC-ja, pravilna kartica za zajem videa,...)
Hvala za info.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PPartner
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2012 13:42
Aktiv.: 1.29
Kraj: okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 15, 2024 9:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem kasete nesel enemu, ki ima glasbeno trgovino in se ukvarja tudi s presnemovanjem kaset na dvd oz ključek. Nahaja se v Novi Gorici, verjamem pa da se še kje drugje najde kdo.
Nazaj na vrh
grega09
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Okt 2014 11:17
Aktiv.: 3.85

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 15, 2024 10:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem tudi sam, pa bom verjetno še enkrat dal nekomu, ki je malo bolj vešč tega, ker menda ni tako drago. Če se kdo javi s kakšnim preizkušenim kontaktom okrog Celja, se pa priporočam.
Nazaj na vrh
ferdo
Član
Član

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:10
Aktiv.: 1.49
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 16, 2024 8:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

grega09 je napisal/a:
Jaz sem tudi sam, pa bom verjetno še enkrat dal nekomu, ki je malo bolj vešč tega, ker menda ni tako drago. Če se kdo javi s kakšnim preizkušenim kontaktom okrog Celja, se pa priporočam.

Od Ponikve (pri Šentjurju) proti Šmarju pri Jelšah je studio, v bližini rojstne hiše Antona Martina Slomška... naziv je Sonex ali nekaj podobnega...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
grega09
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Okt 2014 11:17
Aktiv.: 3.85

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 16, 2024 11:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Super. Sem našel in bom preveril. Hvala za info.
Nazaj na vrh
taz
Član
Član

Pridružen-a: Tor 11 Dec 2007 22:56
Aktiv.: 0.27
Kraj: Solkan

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 17, 2024 1:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

PPartner je napisal/a:
Jaz sem kasete nesel enemu, ki ima glasbeno trgovino in se ukvarja tudi s presnemovanjem kaset na dvd oz ključek. Nahaja se v Novi Gorici, verjamem pa da se še kje drugje najde kdo.

Poveš lahko kaj več? Sem za test kupil tisti ključek na aliexpressu, pa morem stestirat kaj nastane. Če bo slab rezultat, grem na opcijo B.
Nazaj na vrh
PPartner
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2012 13:42
Aktiv.: 1.29
Kraj: okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 17, 2024 9:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

2 firmi v Novi Gorici.
Fotofantasy in Zoso music shop
Nazaj na vrh
backbiter17
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Maj 2008 15:02
Aktiv.: 0.32
Kraj: LJ in okolica

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 18, 2024 7:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

EcoKnap v Cerknici tudi to delajo
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni