|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1661 Aktiv.: 13.20 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Sob Dec 14, 2024 3:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
jozkoc je napisal/a: |
v.j. je napisal/a: |
Iz zapisa je razbrati, da mazanje ni potrebno .... |
Zakaj pa potem mažeš če ni potrebno? Namaži mast še po profilu gum če tako rad mažeš. |
Mažem zato, ker ima smisel, torej je bolj potrebno kot ne... ker menim da je to koristno, prepričan sem, da je bolje pravilno namazat kot pustiti suho.
Napisal sem, kaj je razbrati iz napisanih oplovih navodil... za katere menim, da so za en drek, milo rečeno.
Navodila so pogosto pisana na kožo lastnim servisom, pristransko, servis mora od nečesa živet menda
Zdaj pa imam dovolj, tečen si kot driska, dol mi visi za tvoje šravfe
. _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jozkoc Član

Pridružen-a: Sre 16 Jun 2010 13:32 Prispevkov: 589 Aktiv.: 3.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Dec 14, 2024 6:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
v.j. je napisal/a: |
Zdaj pa imam dovolj, tečen si kot driska, dol mi visi za tvoje šravfe . |
Ha, ha, ha, pa ne da tudi tebi ventilčki puščajo.
Saj sem bil tudi jaz včasih isti, imel sem tisto Alfo 33, in sem jo glancal, čistil, mazal, in ja, tudi kolesne vijake sem mazal, mislil sem da imam ne vem kaj. Moj oče, mehanik, je bil prvi ki me je opozoril in rekel da tepem kozla po senci, in sem ravno tako nekaj bemtil nazaj kot ti sedaj. Potem je pa zgnila koroserija in je šlo vse skupaj na odpad s šraufi vred.
Saj bo čas naredil svoje in boš enkrat ugotovil da je tisti pleh na kolesih samo potrošni material.  _________________ Nikoli ni tako dobro da ne bi moglo biti še boljše. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Dec 14, 2024 7:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni