|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
tonko Član

Pridružen-a: Sob 25 Jun 2005 13:45 Prispevkov: 541 Aktiv.: 2.28 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Pet Nov 03, 2006 10:13 am Naslov sporočila: Windows ne startajo 2 |
|
|
Danes sem se nekaj igral s programom MACH3 za CNC. Računalnik je zamrznil.
Po izklopu se je začel ciklično resetirati. Izbral sem naložitev zadnje konfiguracije ki je delovala , potem je prišel do prijave pokazalo se je ozadje in kurzor , drugo pa nič.
Imam pa stari Hard Disk katerega sem z ghostom prekopiral na novega pred 14 dnevi. Naredil sem backup Windows direktorija ter prekopiral cel Windows direktorij iz starega delujočega diska , sedaj pride do tam kjer bi moral izbrati uporabnika za prijavo , vendar nimam na voljo nobene izbire.
Kaj bi moral še prekopirati iz starega diska da bo stvar zalaufala. Ne bi rad še enkrat prenašal z ghostom ker sem na novem disku že marsikaj spremenil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.67 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pet Nov 03, 2006 10:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Mapa: Document and Settings, kjer je drevo uporabnikov in njihovih podatkov.
Primer:
Administrator
administrator.NET
All Users
Default User
Jur
LocalService
NetworkService
User1
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tonko Član

Pridružen-a: Sob 25 Jun 2005 13:45 Prispevkov: 541 Aktiv.: 2.28 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Pet Nov 03, 2006 1:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Skopiral sem oba cela direktorija Windows in Documents and settings iz starega diska , originalni mapi sem pred tem zbrisal. Še vedno se ustavi pri prijavi - nimam na izbiro nobenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.67 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pet Nov 03, 2006 1:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če prav razumem, se do windowsa ne da priti...?
Ena možnost je, da bi bootal windows CD in naredil upgrade sistema. Pri tem bo naredilo administratorja. Še pred tem bi moral v drugem računalniku shraniti na varno dosedanje delo (zadnjih 14 dni).
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 2 dni