|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1123 Aktiv.: 6.29 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Tor Mar 18, 2025 7:00 pm Naslov sporočila: Aplikacija za snemanje klicev. |
|
|
Katero free aplikacijo priorpčate za snemanje odhodnih/dohodnih klicev za android? _________________ Vremenska postaja Doblička gora |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1661 Aktiv.: 13.20 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Tor Mar 18, 2025 7:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
https://www.google.com/search?&q=android+app+for+phone+call+recording
. _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.13 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Tor Mar 18, 2025 10:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da nobena ne deluje zaradi spremenjene politike zasebnosti.
Če pa je kakšna se tudi jaz priporočam _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MH Član

Pridružen-a: Pet 20 Jan 2023 14:11 Prispevkov: 53 Aktiv.: 1.81 Kraj: SLO
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

|
Objavljeno: Tor Mar 18, 2025 10:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Res je, to, da naj ne bi delovale sem slišal tudi jaz, ne vem od katere verzije androida dalje to ne deluje... ampak zakaj so aplikacije še vedno na play store in da to nikjer ne piše?
Probal nisem, ker ne uporabljam telefona.
. _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.83 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Sre Mar 19, 2025 7:43 am Naslov sporočila: |
|
|
dimni signali ?
pol uporabljaš kamero  _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

|
Objavljeno: Sre Mar 19, 2025 9:50 am Naslov sporočila: |
|
|
lucca brassi je napisal/a: |
dimni signali ?
pol uporabljaš kamero  |
Za e-mail mogoče že veš da obstaja?
Zavestno, načrtno, sem se odločil, da preneham biti dosegljiv po telefonu... enostavno in prijetno
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1123 Aktiv.: 6.29 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Sre Mar 19, 2025 10:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Včeraj sem jih sprobal vsaj 5. Ali hoče telefonsko številko ali gmail pa še vsega zraven... Zadnja je bila Automatic Call Recoder ACR. Ta ni bila tako "požrešna" z raznimi podatki. "Snemalo" je, zvoka pa od nikoder. Danes sprobam še kakšno... _________________ Vremenska postaja Doblička gora |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
shmandi Član

Pridružen-a: Čet 09 Maj 2013 9:20 Prispevkov: 637 Aktiv.: 4.32 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Mar 19, 2025 10:45 am Naslov sporočila: |
|
|
[quote="v.j."]Res je, to, da naj ne bi delovale sem slišal tudi jaz, ne vem od katere verzije androida dalje to ne deluje... ampak zakaj so aplikacije še vedno na play store in da to nikjer ne piše?
Probal nisem, ker ne uporabljam telefona.
.[/quote]
Zakonodaja ni povsod enaka. Verjetno v katerih drugih regijah še delajo... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mateik Član

Pridružen-a: Sob 06 Avg 2022 18:31 Prispevkov: 261 Aktiv.: 7.50 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2025 11:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem jaz pred kratkim iskal enako. Aplikacijo, ki bi snemala klice.
Od nevemkoliko probanih ni delala nobena. Pa sem jih ravno zaradi zakonodaje iskal izven app stora, sepravi direkten APK pa isto ni pomagalo.
Android med klicem "zaklene" mikrofon / zvočnik, tako da druge aplikacije nimajo dostopa.
Če se najde delujoča se tudi jaz priporočam. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
brezimenko Član

Pridružen-a: Tor 06 Jun 2017 12:09 Prispevkov: 558 Aktiv.: 5.71
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2025 11:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče predlog za enostavno strojno-programsko opremo, ko bo zmanjkalo železja v ognju. Dejstvo je takšno, praktično vsi telefoni imajo zvočnik tudi za prostoročno telefoniranje, diktafon se pa ne ozira na zakonodajo ampak samo na človeški prst. Danes imaš že take, ki so v velikosti kulijev in bo ja šel skupaj s telefonom v žep _________________ Izgubil sem račun pod imenom kobranka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3406 Aktiv.: 14.93 Kraj: slo
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2025 8:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
mislim da je Android 9 zadnji na katerem to deluje. Kasneje moraš imeti indijsko verzijo telefona, kolikor sem bral na spletu. Jaz imam "global" Xiaomi in mi z nekje 70% uspešnostjo (od 10 klicev jih bo 7 posnel) deluje "Cube ACR", katerega en del dobiš na google.play, drugi del pa moraš presneti iz njihove spletne strani. Deluje pa samo v povsem tihem prostoru, drugače slišiš samo sebe. Razen če imaš vklopljen zvočnik.
Znanec ima nekega Samsunga, povsem ista aplikacija, povsem iste nastavitve - ne deluje sploh, tudi z vklopljenim zvočnikom ne. _________________ ___ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hamm Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2012 21:47 Prispevkov: 225 Aktiv.: 1.46 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Pet Mar 21, 2025 7:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam Lineage OS in mi privzeta aplikacija (sem pogledal, pa ne najdem imena) deluje brez problema. Imam pa android 11. Je pa res, da v postopku instalalcije Lineage OS odkleneš bootloader telefona in da je telefon v bistvu root-an. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni