|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6737 Aktiv.: 28.36 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Jul 05, 2025 8:58 pm Naslov sporočila: Je tole še normalno? |
|
|
Posnetek sem naredil v sredo. Mimogrede ... na Litijski je hitrost omejena na 60km/h. Video zanimive vožnje je dostopen tukaj. Kak komentar bi bilo zanimivo prebrati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
malci Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05 Prispevkov: 878 Aktiv.: 4.05 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Sob Jul 05, 2025 9:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne, ni normalno. Daleč od normalnosti.
Takemu bi dal obvezno izobraževanje na travmataloški kliniki za kak dan ali dva. Poznam nekaj primerov hudih poškodb. Sodelavec bil na bolniški 7 mesecev - kompliciran zlom gležnja. Nikoli več ne bo kot je bilo. Pa je imel bisteveno manjšo hitrost.
lp
Uroš _________________ Elektronika za hobi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14678 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Sob Jul 05, 2025 9:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Doživel nekaj podobnega.
Punca brez čelade. Ca 80km po števcu na avtu. Sreča, da sem jo pravi čas videl, ker sem nekaj 100m naprej zavijal levo in sekal kolesarsko stezo. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4226 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Sob Jul 05, 2025 10:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
kolega bil 3 dni v komi s ''enokolesno rolko ''( dobro da je imel neko hudo čelado ) , ni hitro vozil samo v luknjo je zapeljal in se ni izšlo (pa skoraj se je utopil v luži) _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni