|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Brozzy Član

Pridružen-a: Ned 17 Sep 2006 8:09 Prispevkov: 210 Aktiv.: 0.92 Kraj: Zagorica -> Dobrepolje -> Grosuplje -> Slovenija
|
Objavljeno: Ned Dec 03, 2006 10:35 am Naslov sporočila: KONEKTOR |
|
|
Delam usmernik. Ker je hladilno rebro z tranzistorji pritrjeno na zadnji strani ohišja, elektronika pa v izvlečnem delu, bi ptreboval nekakšen konektor da se izvlečni del odklopi od tranzistorjev, če ga potegnemo iz ohišja, saj bi se rad znebil nepotrebnih težav z kabli. Tako rešitev imam že narejeno pri drugem usmerniku. Sedaj pa nevem kje bi se dalo tak ali podoben konektor dobit. konektor bi moral biti vsaj 5-polni.
Tukaj si lahko ogledate kako imam rešeno pri drugem usmerniku:
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
23.58 KB |
Pogledana: |
4 krat |

|
|
30.5 KB |
0 krat |

|
|
32.09 KB |
4 krat |

|
_________________ ________________________________
ambri...
Nazadnje urejal/a Brozzy Ned Dec 03, 2006 11:17 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.57
|
Objavljeno: Ned Dec 03, 2006 11:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj hudica morajo biti slike enomegabajtni BMPji ? Vsak, ampak cisto vsak racunalnik z Windowsi pride skupaj s programom, s katerim jih lahko pretvoris v bistveno manjse, a enako dobro vidne JPGje
_________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Brozzy Član

Pridružen-a: Ned 17 Sep 2006 8:09 Prispevkov: 210 Aktiv.: 0.92 Kraj: Zagorica -> Dobrepolje -> Grosuplje -> Slovenija
|
Objavljeno: Ned Dec 03, 2006 11:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Se opravičujem, ravno to napako sem naredil, zaradi katere se vedno jezim na osebe ki mi pošljejo kakšno sliko. Ne vem kako da sem pozabi. Že popravljam.
ambri... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Ned Dec 03, 2006 12:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
To so profi konektorji serije 728, ki so se uporabljali na starejših strojih. Kljub zastarelosti so zelo kvalitetni in jih tudi sam še vedno uporabljam za industrijske zadeve pri tokovih do 5A in napetostih do 220VAC.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Brozzy Član

|
Objavljeno: Ned Dec 03, 2006 3:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, to bi jaz rabil ja, se mi je zdelo da nekdo ve kaj rabim. In kje bi se dalo to dobit?
ambri... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni