|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3365 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Ned Dec 17, 2006 12:01 am Naslov sporočila: DAEWOO ali FUNIS |
|
|
Pri Interspar imajo dva DVD/VCR aparata na prodaj, eden je DAEWOO, drugi je FUNIS ali nekaj podobnega (si nisem zapomnil, listek, kamor sem zapisal, sem izgubil. Smejte se!)
Oba sta do tolarja ista cena.
Katerega od obeh naj izberem. Vlado pravi, da sta oba Korejska ali Kitajska, in da sta pod škatlo verjetno enaka. Kaj menite?
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
podboj Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48 Prispevkov: 1251 Aktiv.: 5.27 Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Dec 17, 2006 12:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Daewoo je vseeno malo bolj znana firma, tako da bi jaz vzel tega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Dec 17, 2006 1:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Iz lastnih izkušenj ti pri nabavi Daewoo-ja priporočam, da nabaviš dva.
Pred kar nekaj časa sem kupil 2 prenosna mp3 plajerja (močno ugodna cena), no in oba sem že moral popravljati ... po cca enem letu pa je deloval samo še en. Siver je bila oprema prenosnega značaja, ampak kvaliteta izdelave ..... no ja nisem preveč navdušen nad njo.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
podboj Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48 Prispevkov: 1251 Aktiv.: 5.27 Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Dec 17, 2006 1:15 am Naslov sporočila: |
|
|
bungee je napisal/a: |
Iz lastnih izkušenj ti pri nabavi Daewoo-ja priporočam, da nabaviš dva.
Pred kar nekaj časa sem kupil 2 prenosna mp3 plajerja (močno ugodna cena), no in oba sem že moral popravljati ... po cca enem letu pa je deloval samo še en. Siver je bila oprema prenosnega značaja, ampak kvaliteta izdelave ..... no ja nisem preveč navdušen nad njo.  |
S deawoojevim tv-jem za 100kSIT imam podobne izkušnje tudi jaz. Prvič smo ga peljali na servis, drugič pa sem ga jaz popravil. Še vedno pa se ga ne sme vžgati na daljinca, ker se lahko zgodi, da prebije neko diodo Kvaliteta izdelave je glede na ceno slaba, razmerje cena/kvaliteta slike za tako ceno pa je bilo v času nakupa boljše kot pri drugih znamkah
Mislim, pa da je vseeno boljši kot tisti FUNIS za katerega prvič slišim |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
audio Član

Pridružen-a: Čet 19 Maj 2005 8:30 Prispevkov: 145 Aktiv.: 0.61 Kraj: kp
|
Objavljeno: Ned Dec 17, 2006 6:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da ni vse tako dobro pri "močno ugodnih cenah". Nekateri ljudje rečejo da nisem tako bogat da bi tako poceni kupoval. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni