www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Flash AT29CXXX ...dobavljivost?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Longbow
Član
Član

Pridružen-a: Pon 29 Dec 2003 19:38
Aktiv.: 0.06
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 26, 2006 7:34 pm    Naslov sporočila: icon_angry Flash AT29CXXX ...dobavljivost? Odgovori s citatom

Nujno bi potreboval flash AT29C256 ali AT29C512 ali pa celo AT29C010. Na koncu ne sme imeti končnice A..recimo AT29C010A.

Iskal sem ga že po vseh trgovinah, pa zgleda, da jih ne izdelujejo več. Ekvivalent je SST-jev čip 27SF256, katerega tudi ne morem dobiti Confused

Tako če ima kdo kakšnega za prodat, naj mi takoj javi Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.58

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 26, 2006 8:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si povsem preprican, da taka stvar obstaja ? Atmel ima objavljeno dokumentacijo za precej stare krame, a 29C010 (brez A) ni med njimi.

Taka z "A" imam dva komada in oba delujeta perfektno z mojim programatorjem, zato me neznansko muci radovednost: zakaj bi moral biti ravno tak brez "A" ?

Longbow
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 26, 2006 9:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat je napisal/a:
Si povsem preprican, da taka stvar obstaja ? Atmel ima objavljeno dokumentacijo za precej stare krame, a 29C010 (brez A) ni med njimi.

Taka z "A" imam dva komada in oba delujeta perfektno z mojim programatorjem, zato me neznansko muci radovednost: zakaj bi moral biti ravno tak brez "A" ?

Rečeno mi je bilo, da moj programator(batronix eeprommer v3.3) ne podpira flash čipov 29CXXXA torej samo tiste brez A. V softwerju za programirat so res napisani vsi 29CXXX brez A. Sam imam doma tudi par teh AT29C010A, ki so bili vzeti iz starih osnovnih plošč, vendar jih programator lahko samo prebere, pisat ne zna Sad . Ne trdim pa da sploh obstajajo tisti brez A, ker sam nisem toliko v elektroniki. Toliko o tem.

Če kdo ve kje bi lahko dobil 27SF256/512 oz. AT29C256/512 kar na dan z besedo Wink
Nazaj na vrh
mirkatmir
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14
Aktiv.: 7.92
Kraj: Ribnica (JN75IR)

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 26, 2006 11:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V predalu sem našel samo AT29C020 (brezA) če ti pride v poštev.
Longbow
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 26, 2006 11:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mirkatmir je napisal/a:
V predalu sem našel samo AT29C020 (brezA) če ti pride v poštev.

Imaš ZS Wink
Nazaj na vrh
Longbow
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 27, 2006 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ima mogoče kdo kaj manjšega?
Recimo:
-AT29C256
-AT29C512
-27SF256 (SST)
-27SF512 (SST)
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni