|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Jan 11, 2007 4:05 pm Naslov sporočila: Daljinsko zaklepanje-alarm |
|
|
Prenašam zasebno sporočilo na forum.
Citiram: |
Imam avto Toyota Avensis 1.6, letnik 1999. Ključ, na katerem sta tipki za daljinsko odklepanje in zaklepanje, se je pokvaril. Poskusil sem ga popraviti, vendar nisem uspel. Sedaj pa sem naročil nov komplet daljinskega zaklepanja z alarmom, znamke GIORDON.
A moram sedaj samo menjati le modul, ki zaznava signal, a je bv sedaj notri, ker mi ne deluje daljinec? Kako pa z avtoalarmom? Kam dati šok senzorje? Treba na novo alarm povezati kako, ali je to vse zraven modula za daljinsko zaklepanje?
A bi mogoče vi vedeli, kje bi lahko izvedel, kje ima avto ta star modul, da bi ga zamenjal z tem novim?
HVALA ŽE VNAPREJ !! |
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.09 Kraj: Kranj
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni