|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jjakob Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12 Prispevkov: 1348 Aktiv.: 5.68
|
Objavljeno: Pet Jan 12, 2007 9:08 pm Naslov sporočila: Več MSN naslovov |
|
|
Upam, da mi bo na to vprašanje kdo znal odgovoriti.
Torej - poznam eno osebo, ki ima 2 MSN Messenger naslova. Na drugem se pretvarja, da je nekdo, ki ni in s tem ljudi zavaja. (nevem kako bolje povedati) Lahko to osebo kam prijavim? Je to sploh kaznivo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.51
|
Objavljeno: Pet Jan 12, 2007 10:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ce z "zavajanjem" nimas v mislih goljufije ali cesa podobnega, potem ne razumem zakaj si se sploh zapicil v to Ves, meni v resnici ni ime Sokrat, ceprav se v dolocenem koticku Interneta tako predstavljam - na osebni pise nekaj cisto drugega. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jjakob Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12 Prispevkov: 1348 Aktiv.: 5.68
|
Objavljeno: Pet Jan 12, 2007 11:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
OK, samo vprašal sem.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.51
|
Objavljeno: Pet Jan 12, 2007 11:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa ze ... jaz sem ti pa samo odgovoril ... Jernej, Jakob ali karkoli si ze (te bom kojci prijavil zaradi zavajanja ). _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.97 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Jan 13, 2007 9:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Sokrat je napisal/a: |
Ves, meni v resnici ni ime Sokrat, ceprav se v dolocenem koticku Interneta tako predstavljam - na osebni pise nekaj cisto drugega. |
A, zato so mene tako čudno gledali v eni družbi, ko sem trdil da poznam Sokrata osebno! _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Jan 15, 2007 10:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Na internetu zaenkrat predstavljanje z drugim imenom ni kaznivo dejanje. Če pa oseba stori kaznivo dejanje (ne glede na to, ali je ime pravo ali ne), se jo lahko kazensko preganja.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni