www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nabijanje nesmiselnih sporočil

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 31, 2007 10:40 pm    Naslov sporočila:  Nabijanje nesmiselnih sporočil Odgovori s citatom

Tole je pa že neokusno. Če ima še kdo željo po pošiljanju takšnih ali podobnih prispevkov naj napiše, pa bom posebej zanj postavil forum na katerem lahko smeti po mili volji. Uporabnike, ki bodo to počeli tukaj bom odstranil s foruma!

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
igo
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11
Aktiv.: 16.01

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 01, 2007 12:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Razlog za njegovo početje se skriva v Prvem stavku Prvega sporočila Wink .
"Sem PASIVEN član...."
Nato pa je na hitro poskušal postati Aktiven Laughing .

Tudi jaz sem že dalj časa spremljal forum, preden sem postal član. Nato pa sem se v danem trenutku registriral in hitro postal aktiven, brez pisanja v smeti.
In Dobra volja je najbolja... je le za občasno sprostitev.

Nudenje in sprejemanje pomoči, predlogov, mnenj,... lepo osvežuje števec prispevkov.
Res ni treba smetiti.

LP,
Igor

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70812.21

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 01, 2007 8:35 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 01, 2007 4:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Živjo.
Moje skromno mnenje:

Briši uporabnika oz. dvigni kvoto na 50 sporočil ali več , da lahko downloadaš priponke.

Nekateri se pač registrirajo in potem pišejo samo zato da lahko pridejo do filemanager-ja!

Mislim, da se stari mački vsi spomnite tipa kateri je neprestano težil za načrte vsega možnega.Na koncu si je drznil ponudit cd na katerem je preko 500 shem za kar lep denar.

Še tega posta nebi napiso, če mi ta tip nebi pritiska nabil.

l.p.
Nazaj na vrh
Olaf
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Nov 2006 20:09
Aktiv.: 0.56
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 01, 2007 11:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole pa moram komentirat tudi jaz.
Sem popoln novinec na tem forumu. Aktivno delujem samo pri prebiranju nasvetov, ki jih dajejo drugi. Na žalost sem daleč od tega da bi imel toliko znanja in izkušenj, da bi jih lahko delil z drugimi. Zato raje berem...
Še vedno pa bi rad downloadal nekatere stvari, ki jih člani objavljate tukaj. To pa ne morem storiti drugače, kot da se priključim kaki debati, ki nima velike veze z elektrotehniko (kot naprimer tale Wink) S tega stališča popolnoma razumem smetarje.
Po drugi strani pa razumem tudi vas, aktivne člane. S pravilom o "aktivnih uporabnikih" želite pripraviti VSE člane da bi se udejstvovali foruma. Nekateri pa to (žal) izkoriščamo.

Kaj naj še rečem... Grem nazaj študirat, da bom lahko pomagal nadobudnim uporabnikom!

.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70812.21

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 02, 2007 12:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 02, 2007 1:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če sem slučajno zadevo pregrobo napisal se opravičujem.
Olaf glej ti se recimo vsaj trudiš a enim je še to preveč.
Jaz sem na začetku Silvota tolk gnjavo, da se včasih sam čudim ,da me ni v p.m. poslal.Da ne omenjam tega ,da so me kar nekajkrat opozorili na pravila na forumu.

Moram pa priznat, da sem se tukaj gor(tudi, ko sem samo bral) naučo 10x več kot v šoli.

Poglej kaj je napisal "borisz" a zaradi tega ne bo nihče popizdo.Če pa piseš zzzppp ,etetij,. ipd. pa je to malo drugače.

Sam sem npr. prebiral teme in v primeru , da sem kaj zanimivega našu šem glede tega malo povprašal.

Mislim, da vsi razumejo, da nekje moraš začet.

Tako da brez zamere a res se da na lepši način do postov prit.

l.p. Laughing
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.05
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 02, 2007 1:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne se hudovat nanj - mi je prišel čisto prav, da vidim, če mi deluje brisanje postov.

Ajoj..
kako je pa zdaj z njegovo aktivnostjo?

aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.70
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 02, 2007 11:56 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Ajoj..
kako je pa zdaj z njegovo aktivnostjo?

spet je "na podnu"
0,6 Smile

bungee
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49
Aktiv.: 6.24

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 02, 2007 3:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bi mogoče nekdo uredil tudi tegale: http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=4818&start=105#53248
gloinoid ....

Saj imam mogoče kdaj kratek odgovor na kakšno temo, ampak se mi zdi ta res prekratek Twisted Evil
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.70
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 02, 2007 3:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

bungee je napisal/a:
Bi mogoče nekdo uredil tudi tegale: gloinoid ....

Saj imam mogoče kdaj kratek odgovor na kakšno temo, ampak se mi zdi ta res prekratek Twisted Evil

brisano.

bungee
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49
Aktiv.: 6.24

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 02, 2007 3:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala Cool
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni