|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cybersoya Član

Pridružen-a: Tor 18 Maj 2004 7:54 Prispevkov: 27 Aktiv.: 0.11
|
Objavljeno: Ned Jan 07, 2007 7:08 pm Naslov sporočila: aktivni uporabnik - nemogoče |
|
|
Pozdravljeni
Imam problem da si ne morem ogledati priponk in slik iz foruma, ker da nisem aktivni uporabnik. Ker pišem le občasno, na forumu pa sem prijavljen kaki dve leti, to pomeni da moram na hitro objaviti 70 postov da bo moje povprečje doseglo 3 objave na mesec. Ali obstaja kaka alternativa da postanem aktivni uporabnik?
(email naslov imam pravilno vpisan, saj nanj dobivam obvestila o prispelih odgovorih) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Ned Jan 07, 2007 7:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za doseganje aktivnosti je dovolj en prispevek mesečno. Uporabnikom registriranim pred 2006 pa preteklo obdobje ne šteje v to. Glede na tvoje trenutno povprečje 0.65 sklepam, da potrebuješ cca 6 ali 7 prispevkov za izpolnitev pogoja.
Bistveno bolje kot 70 po tvojem izračunu, kaj praviš?
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1905 Aktiv.: 8.04 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Ned Jan 07, 2007 7:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kako se izracunava "aktivnost"?
St.postov/mesec ? _________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pamzek Član

Pridružen-a: Čet 01 Feb 2007 20:30 Prispevkov: 12 Aktiv.: 0.05
|
Objavljeno: Pet Feb 02, 2007 7:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nočem odpirati nove teme pa bom kar tukaj napisal.
Aktiven sem 63,77 pa še vedno ne morem gledati priponk.
V čem je problem???
Je problem v tem, da sem registriran komaj en dan ali kaj?
Ko kliknem na datoteko ki je želim odpreti, mi odpre novo okno "WWW2 pravila".
LP, Luka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.93 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Feb 02, 2007 7:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Ko kliknem na datoteko ki je želim odpreti, mi odpre novo okno "WWW2 pravila". |
.... a očitno ne znaš čitat ... sicer tega ne bi spraševal..
Pravilo številka 6
Forum omogoča ogled in uporabo sporočilom pripete dokumentacije registriranim aktivnim uporabnikom po preteku treh dni od registracije uporabnika. Aktivni uporabnik je uporabnik s povprečno vsaj enim oddanim sporočilom mesečno. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pamzek Član

Pridružen-a: Čet 01 Feb 2007 20:30 Prispevkov: 12 Aktiv.: 0.05
|
Objavljeno: Pet Feb 02, 2007 7:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se opravičujem!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregich Neznanec

Pridružen-a: Pon 23 Okt 2006 20:44 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Sob Feb 03, 2007 5:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
mislim, da stem dosegate samo to da ljudje nabijajo brezvezne poste, da bi pridobili aktivnost (kot jaz sedaj) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Feb 03, 2007 6:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
mislim, da stem dosegate samo to da ljudje nabijajo brezvezne poste, da bi pridobili aktivnost (kot jaz sedaj) |
Ni ravno brezvezen, imaš neko mnenje o tem in si ga tudi podal.
Ugotovili smo, da si pismen (manjka sicer ena vejica...) in prijetno kulturen človek, ki zaradi tega ne pušča smeti in kletvic po forumu.
Zelo koristna informacija ! _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
amartini Član

Pridružen-a: Ned 04 Feb 2007 18:24 Prispevkov: 10 Aktiv.: 0.04 Kraj: visoko
|
Objavljeno: Ned Feb 04, 2007 7:11 pm Naslov sporočila: Aktivnost |
|
|
Ojoj!
Spet en forum, kjer bolj gledajo na vejice, kot pa na poslanstvo razširjanja znanja.
Če bi hotel spoznavati Toporišiča, bi se prijavil na kak drug forum.
Kadar so me v nekaj silili, sigurno nisem naredil, pa sem kar nekaj dosegel. Ne razumem omejevanja za pregled slik. Razen, če ogled ni avtorsko zaščiten, potem pa ni potrebno na javnem forumu objavljati.
Toliko za prvi post. Nisem mislil, da bo tak, ko sem se registriral.
LP in še naprej uspešno.
PS.: Profil še ni popoln, da se ne bo kdo še v to spotaknil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Djurodrljaca Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 16:31 Prispevkov: 393 Aktiv.: 1.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Feb 04, 2007 7:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Saj nihče ne zahteva od uporabnikov, da pišejo čisto slovnično pravilno, ampak se zahteva, da je napisan tekst razumljiv in lepo berljiv, kar zna biti pomembno pri geografski raznolikosti slovenskega jezika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Ned Feb 04, 2007 8:35 pm Naslov sporočila: Re: Aktivnost |
|
|
amartini je napisal/a: |
Spet en forum, kjer bolj gledajo na vejice, kot pa na poslanstvo razširjanja znanja. |
Torej le ni edini, ki ob vsebini poskrbi še za trohico spoštovanja do slovenskega jezika. In vesel sem, da je temu tako.
Če bi hotel spoznavati Toporišiča, bi se prijavil na kak drug forum. |
Kdo ti pa to brani?
Kadar so me v nekaj silili, sigurno nisem naredil, pa sem kar nekaj dosegel. |
Lepo. Tule se boš pa kljub temu pravil držal! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
amartini Član

|
Objavljeno: Ned Feb 04, 2007 9:01 pm Naslov sporočila: klofuta |
|
|
Hoj frenki!
Pravil že pravil, katerih pa ? Forumska spoštujem, zaenkrat! Vsa sicer še ne poznam, mi bolj počasi pride.
Ali zmerom tako s prstom žugaš in uveljavlaš trdo roko?
Daj preberi še enkrat gregich-ov post. Se sploh ne bi spuščal v to debato, če bi VolkD pravilno reagiral.
Slike mi prepoveduješ gledat, citate pa uporabljaš brez mojega dovoljenja.
Daj predno deliš zaušnice, malo premisli, če vse prav delaš. Pa brez zamere, od sedaj naprej bom čisto ponižen, da bo mir v razredu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Feb 04, 2007 9:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
amartini, prečitaj še enkrat svoj post !
V njem namreč v isti sapi praviš, da vseh pravil še ne poznaš in da sem jaz nepravilno reagiral.
In kaj je bilo torej narobe v tem kar sem napisal ?
Bom še enkrat v istem stilu ! Tile prvi posti posameznikov so prav zanimivi - o novodošlem povedo pravzaprav veliko. amartini je mlad zaletav fant, ki še tipa v svetu in mu ni čisto jasno kako naj se v različnih okoljih obnaša. Drugače pa ni slab, le namesto, da se spotika v stvari, ki ne ve zakaj so tako kot so, bi bilo bolje, da naravnost vpraša to kar ga zanima. Prav gotovo bo tako vprašanje koristno za vse. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.01 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Ned Feb 04, 2007 9:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Darko, zelo dobro napisano! _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
amartini Član

|
Objavljeno: Ned Feb 04, 2007 9:33 pm Naslov sporočila: slike |
|
|
Pozdrav VolkD!
Oprosti, če sem te dregnil, nisem nameraval. Kar se zaletavosti tiče pa premisli.
Lepo sem ti svetoval kaj še enkrat prečitaj. Ne zaletavaj se in takoj napačno reagiraj!
Napačna reakcija pri postu gregich-a? Zaletavo si reagiral, če mu nisi očital vseh napak, se tudi v vejico ne bi bilo treba spustiti.
Se mi pa ful fino zdi, da poste nabiram z brezveznim nakladanjem. Morda bom pa kmalu prišel do slik, ki me zanimajo. Seveda, če ne boste uporabili svoje moči in mi to preprečili.
Sem mislil, da samo slavisti urejajo ta forum, sedaj pa vidim, da so tudi psihologi med njimi. _________________ Slej ko prej se vse vrne. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni