|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jvolk Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14 Prispevkov: 737 Aktiv.: 3.13 Kraj: okolica Divače
|
Objavljeno: Pet Feb 09, 2007 1:14 pm Naslov sporočila: Polnjenje Li-Ion baterije + napajanje ostalega vezja |
|
|
Pozdrav vsem.
Malo sem že gledal po forumu in opazil par narejenih polnilcev za Li-Ion baterije.
Polnilci, ki imajo kaka hladilna rebra ne pridejo upoštev, ker bo stvar še z enim mikrokontrolerjem domovala v majhnem ohišju (ohišje telefona). Našel sem par primerkov čipov od TI.
klik
Zanima me kako in če je možno stvar sestavit tako skupaj, da bi ostalo vezje delovalo ne glede na to ali se baterija polni ali ne. Mogoče pride upoštev kak drug čip? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jvolk Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14 Prispevkov: 737 Aktiv.: 3.13 Kraj: okolica Divače
|
Objavljeno: Sob Feb 10, 2007 10:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem že našel primeren polnilec od maxima.
MAX8606 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70730.19
|
Objavljeno: Sob Feb 10, 2007 3:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BorisP Član

Pridružen-a: Čet 03 Feb 2005 20:52 Prispevkov: 85 Aktiv.: 0.36 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pon Feb 12, 2007 10:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni,
jaz predlagam tale čip LTC3455, sem ga imel možnost preizkusiti in se je izkazal dokaj dobro, ampak zaradi standarnega pomanjkanja časa, že kakšno leto leži v predalu in čaka na bodočo aplikacijo.
Naredil sem tudi prototipno TIV in imam še enega na zalogi...(podarim brezplačno)
LP
BorisP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni