|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.94 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Jul 04, 2003 5:55 pm Naslov sporočila: Netscape bookmarks ? |
|
|
Zgodilo se mi je nekaj čudnega Nekaj se je zapletlo na netu ter sem Netscape "na silo" zapril. Pri ponovnem zagonu pa imam prazen Bookmark.
Mogoče kdo ve v kateri datoteki ima netscape shranjene priljubljene. Cokie Maneger ter Password Manager je ostal poln. Prav tako je ostala "zgodovina".
Netscape sem poskusil tudi ponovno instalirati a je bookmark vseeno ostal prazen. Čudno je tudi to da ikone z ternutne povezave ne gre prenesti vstico nižje (na menu)
lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pet Jul 04, 2003 9:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na W2000 so spravljene v datoteki bookmarks.html in sicer
"Documents and Settings\{user}\Application data\Mozilla\Profiles\Default\ssdxefwg.slt\bookmarks.html"
Konkretno je tole pri meni. V vsakem primeru išči bookmarks.html.
Verjetno je z omenjeno datoteko kaj narobe. Sam občasno naredim export in ga pospravim za vsak slučaj .
Lp,
Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni