|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Vladek Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 14:11 Prispevkov: 111 Aktiv.: 0.47 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Pon Feb 12, 2007 3:44 pm Naslov sporočila: PC se resetira |
|
|
Kot posledica napačne deinštalacije Acrobat Readerja 7.0 nisem mogel namestiti novejše verzije omenjenega programa. Zato sem hotel staro verzijo acrobata ročno odstraniti
Pri pregledovanju registra z regedit.exe, se mi pri pregledovanju ključa HKEY_CURRENT_USER
ACROBAT READER
7.0
SECURITY
itd
računalnik resetira.
Naj povem še, da se mi je računalnik med delom sam od sebe večkrat resetiral, predvidevam da je vzrok temu v registru. Problem pa je v tem, da tega niti ročno niti z raznimi registry scaneri ne morem zbrisati oz. popraviti.
Kakšna ideja kako naprej?
lp
Vladek |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mujo Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24 Prispevkov: 746 Aktiv.: 3.14 Kraj: MB
|
Objavljeno: Pon Feb 12, 2007 4:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Si poizkusil urediti register v varnem načinu? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Tor Feb 13, 2007 10:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Kot prvo: šarjenje po registru naredi samo škodo.
šarjenje po registru naredi samo škodo.
šarjenje po registru naredi samo škodo.
Če si pobrisal (si!!) napačen ključ, razni sharewari (shitwari) za packanje po registru ne bodo napake popravili. Zadeva bo kvečjemu še slabša. Za začetek poizkusi instalirati staro verzijo akrobata, ki je bila napačno deinstalirana. Kako pa je bil program narobe deinstaliran?
Obstoja tudi opcija za vrnitev sistema v zadnje delujoče stanje.
Ali se računalnik resetira tudi v safe modu?
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BorisP Član

Pridružen-a: Čet 03 Feb 2005 20:52 Prispevkov: 85 Aktiv.: 0.36 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Tor Feb 13, 2007 10:24 am Naslov sporočila: Re: PC se resetira |
|
|
Vladek je napisal/a: |
Naj povem še, da se mi je računalnik med delom sam od sebe večkrat resetiral, predvidevam da je vzrok temu v registru. |
Če se ti je računalnik že prej večkrat sam od sebe resetiral, bi lahko bila napaka čisto strojna... npr. RAMI ali HDD (ali pa še kaj bolj skritega)
LP
BorisP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
poule Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53 Prispevkov: 813 Aktiv.: 3.61 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 13, 2007 2:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem imal podoben problem, ko se je sam resetiral, vendar samo pri zagone ene stare igrice. Potem sem mislil, da bo bolje če stvar formatiram, vendar sem naletel na problem, saj mi je ob inštalaciji driverjev vedno resetiral. Nesel na servis. Poštimal. Na servisnem listu:bios Update. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni