|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
stoki Član

Pridružen-a: Sre 17 Nov 2004 0:22 Prispevkov: 129 Aktiv.: 0.54
|
Objavljeno: Ned Feb 18, 2007 10:58 am Naslov sporočila: 2051 programator |
|
|
Imam en 2051 in hex, ki ga moram spraviti vanj. Sestavil in preiskusil sem BlowIT ampak nekako ne deluje. Mi lahko kdo svetuje, kaj naj naredim? Predlagate kak drugi programator? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fricky Član

Pridružen-a: Pon 22 Sep 2003 15:37 Prispevkov: 260 Aktiv.: 1.10 Kraj: Ribniško Pohorje
|
Objavljeno: Ned Feb 18, 2007 11:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Odkod pa si? Mogoče je kdo v tvoji bližini ki ti lahko hitro sprogramira |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3359 Aktiv.: 14.18 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Ned Feb 18, 2007 12:02 pm Naslov sporočila: Če imaš XP |
|
|
Če imaš Windows XP, potem je to lahko vir težav: menda je potrebno imeti ne program, ki windowse prepričajo, da puste upravljanje printerporta direktno aplikacijskemu programu, se pravi tvojemu programatorju.
Podobne probleme imam z svojim programatorjem, a če ga večkrat poženem, in med tem telovadim z identifikacijo čipa in branjem flasha, se po nekem času spametuje in dela v redu vse do sledečega starta windows xp. Kaj prav za prav naredim, da mi uspe, ne vem. In vedno znova se zaletavam v menije in tipke na ekranu.. Ko pa enkrat uspe, dela ko puška! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
stoki Član

|
Objavljeno: Ned Feb 18, 2007 3:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
V paketu je tudi ta vmesnik za XPje za paralelni port in sem ga tudi instaliral. Javi pa da ne najde programatorja. Vezje sem ze parkrat preveril in se mi zdi vse v redu.
Ja to sem tudi hotel prej napisati. Jaz sem iz Ajdovscine, tako da ce ima kdo delujoci programator in je v Ajdovscini ali Novi Gorici ter bi mi lahko to zapekel, bi mu bil zelo hvalezen. Proti placilu seveda.
Se malo bom poskusal. Ponavadi je vedno tako da ce delas prevec casa naenkrat in se nekje ustavi je bolje pustit kot pa se mucit. Ko prides nazaj cez par uric lahko ze vse samo stece. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robika Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 20:55 Prispevkov: 281 Aktiv.: 1.19 Kraj: ajdovščina
|
Objavljeno: Ned Feb 18, 2007 5:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem blizu. Pošlji mi telefonsko pod ZS, pa se slišiva.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.01 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Ned Feb 18, 2007 8:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na forumu je že tekla tema o tem... zakaj si ne uredita profila -> napišeta iz kje sta? _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
stoki Član

|
Objavljeno: Pon Feb 19, 2007 12:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Stvar je urejena. Zahvala gre uporabniku Robika, pri katerem je bila stvar koncana v par sekundah. Obenem sem ugotovil, da sem svoj mikro prekuril. Se dobro da nisem zapravil se enega tedna v zibanju zick na protoboardu in v ugotavljanju hladnih spojev. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni