|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Jul 10, 2003 1:15 pm Naslov sporočila: Vremenska postaja s PIC-em |
|
|
V avgustovski številki revije EPE online je objavljen zanimiv članek o izdelavi vremenske postaje s PIC mikrokontrolerjem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
infrared Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 14:54 Prispevkov: 179 Aktiv.: 0.76
|
Objavljeno: Čet Avg 07, 2003 9:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Za vsak načrt hočejo nekaj deset $ Bi bilo bolj zanimivo kaj takega ki je res samogradnja. Pred nekaj časa sem naletel na super igračko " opozorilnik strel" sila uporabna stvar . Sicer ne spada na ta forum , mislim pa ,da bi bila za marsikaterega samograditelja zanimiva stvar.z uploadi pa imam probleme na tem forumu, nikakor mi ne "ratajo" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Avg 07, 2003 12:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nisem ravno prepričan, da to drži. Sheme so objavljene v omenjeni številki revije. Kar pa se pripenjanja datotek tiče sem preveril in ni videti da bi bilo karkoli narobe . Vsaj kolikor sam poskušam kar lepo gre. Lahko mogoče malo bolj podrobno opišeš v čem je problem?
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
infrared Član

|
Objavljeno: Sob Avg 09, 2003 12:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Res je , na začetku sem naletel direktno na kit prodajo , pa se nisem mogel iz nje izmotati. Glede drugega(pripenjanja) pa sem mislil da deluje kot na elektro-n forumu. Zato mi ni šlo. Meni se zdi ,da bi bilo bolje , če bi sheme, PCB, programe, lahko pripenjal kar na forumu. Po mojem bi bilo lažje slediti temi. Mogoče pa se ne znajdem na tem forumu, ker je manj tem na njem , s tem pa tudi primerov , kaj se da napraviti na njem. Da izkoristi še to priložnost: na vseh forumih je v glavi tudi ikona skupine , nikjer pa nisem zasledil čemu služijo, mi lahko to malo objasnite? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

|
Objavljeno: Sob Avg 09, 2003 7:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Infrared pozdravljen,
Poglej, datoteko lahko tukaj brez težav pripneš tudi k svojemu sporočilu na forumu - poskusi kliknit na "Dodaj priponko" ob pisanju sporočila ali odgovora. Če sem bolj natančen, nastavil sem možnost pripetja do 5 datotek k enemu post-u . Filemanager sem postavil z namenom, da se naredi strukturiran arhiv zanimivih datotek, za katere ni potrebno prebrskati kupe sporočil, da bi našel pravo. Vem, da se bo marsikdo odločil za možnost pripetja na forumu, zato sem dodal tudi možnost pregleda priponk ki jo najdeš v zgornjem meniju ("Priponke"). Tukaj boš našel seznam že pripetih datotek s takim opisom, kot ga je pač pošiljatelj napisal.
Skupine so možnost, ki jo forum ponuja administratorjem, da naredijo "red" na obsežnih forumih, ki jih obiskuje veliko uporabnikov z različnimi interesi. Če vzameva za primer, da bi se tukaj našlo nekaj uporabnikov, ki bi želeli nemoteno diskutirat o neki temi ki ni tako splošna da bi bila zanimiva za večji krog, lahko naredijo skupino ki bo imela sama dostop do nekega področja kamor ostali ne bodo imeli dostopa ali pa bodo teme v tem področju lahko samo prebirali. Na ta način si lahko zagotovijo neovirano delo brez nezaželjenih prispevkov drugih.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
infrared Član

|
Objavljeno: Pon Avg 11, 2003 12:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za pojasnilo, verjetno sem to možnost spregledal , ko sem hotel pripeti shemo za zanimiv električni pastir, ki bi marsikomu bil v veliko korist (takrat te priponke nisem našel , sedaj pa je zelo dostopna) sicer pa v tej vročini komaj razumno razmišljaš , kaj šele delaš
Tisto o skupinah je zanimivo in po svoje me čudi, da na forumih tega ne uporabljajo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

|
Objavljeno: Pon Avg 11, 2003 9:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še drugi del članka o vremenski postaji je objavljen v septemberski številki revije.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni