www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Filemanager registracija problem.

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 07, 2007 1:53 pm    Naslov sporočila:  Filemanager registracija problem. Odgovori s citatom

Registriral sem se na forum. Registracija je uspela. Na nek način pa se ne morem aktivirati. Pri prijavi nisem dobil aktivacijske kode (ki naj bi prišla po mailu, če prav razumem). Moj mail je veljaven, ker dobivam sporočila foruma. Če se ponovno poizkušam registrirati, dobim sporočilo, da je ime že zasedeno, kar je pravilno.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.80

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 07, 2007 1:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si vpisal na FM pravi - enak email kot tukaj na forumu? Aktiviral sem te sicer ročno, poskusi če dela - če ne bo moral urediti Frenki.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jur
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 07, 2007 2:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dela. Hvala.

Jur
Nazaj na vrh
jur
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 07, 2007 2:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poizkusil sem naložiti (upload) nekaj stvari. Zadeva melje in melje. Po LED diodi mojega diska se v glavnem nič ne dogaja, potem pa mrkne z diagnozo: strani mogoče najti. Občasno nekaj časa nalaga, pa potem prekine.

Ali so kakšne omejitve (velikost, hitrost, ...., karkoli)

Jur
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.80

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 07, 2007 2:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da so na FM neke težave-tudi sam sem imel pred dnevi enako težavo.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jur
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 07, 2007 2:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prej ali slej se pojavi to, kar je v prilogi. Datoteke ni bilo mogoče najti (404)... ni moja datoteka. Moja je ves čas prisotna.

Gor sem hotel naložiti microchip cdje in nekaj od elektorja.

Jur

error.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  56.88 KB
 Pogledana:  6 krat

error.JPG

Nazaj na vrh
jur
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 08, 2007 2:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zadnja ugotovitev:

Pri poizkusu uploada stvar stoji in čaka na nakaj.
Pri uploadanju - indikator prenosa - na začetku pove, da strani ni mogoče najti. Potem prenaša, po LED diodi od diska očitno prenese vse. Na koncu prenosa pa ponovna diagnoza, da strani ni mogoče najti in dokončno crkne. (mogoče je v skriptih še kakšen prejšen IP)

Jur
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni