|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Charlotte Članica

Pridružen-a: Sre 14 Feb 2007 17:13 Prispevkov: 25 Aktiv.: 0.11 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Pon Mar 12, 2007 4:03 pm Naslov sporočila: Težave s programom |
|
|
Iz programa utorrent si nalagam igro in dela ZELOO počasi. V hitrostnem vodiču sem preskusila, če so vrata pravilno odprta in vedno mi pravi da je napaka, da ne delujejo pravlino. Kaj je narobe? Kaj lahko naredim? Moja vrsta povezave je 100 mb/s pa še vedno nalaga s hitrostjo ok. 10 kb/s ... _________________ Še noben pesimist ni odkril skrivnosti zvezd, odplul na otok, ki ni vrisan na zemljevidu ali odprl novih razsežnosti človeškemu duhu.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Mar 12, 2007 4:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri nalaganju in podobnih operacijah lokalna hitrost (100 Mb/s) nima posebne vrednosti. To je le zadnji člen v verigi. Mreža je ves čas obremenjena. Če nalagaš program, se bo nalagal maksimalno z hitrostjo, kot jo ima najpočasnejši del mreže. Ker so črnosoftwerski downloadi zelo pogosti in dolgi (glasba,filmi,...) je jasno, da so mreža in serverji (predvsem črni) zelo obremenjeni. Ko se bo pospravilo določene stvari (črne), bo tudi mreža delovala hitreje. Delamo na tem (na pospravljanju).
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.00 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Pon Mar 12, 2007 6:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imaš router? _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni