|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gtrks Član

Pridružen-a: Pon 26 Mar 2007 9:24 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.05 Kraj: Podsabotin / Nova Gorica
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2007 9:39 am Naslov sporočila: PG302 ->AT89c2051 programska hex koda |
|
|
Zanima me, če slučajno kdo ve kje bi se dobilo HEX kodo za programiranje mikrokontrolerja na ploščici PG302 programatorja. Na strani PG302 (kjer se je dobilo včasih program) ne najdem nič. To sprašujem zato, ker sem pred leti napisal kodo za programiranje PG302 v linux sistemu....Pred nekaj dnevi sem se odločil, da bom to kodo objavil na sourceforge. Glede na to, da zgleda da Iguanalabs , ki je očitno lastnik vsega tega propada (windows programa se na njihovem serverju ne dobi več) me zanima če ima kdo mogoče njihovo hex kodo ali izvorni program za mikrokontroler na programatorju, da bi jo lahko objavil poleg programa.
LP Gregor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gtrks Član

Pridružen-a: Pon 26 Mar 2007 9:24 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.05 Kraj: Podsabotin / Nova Gorica
|
Objavljeno: Pon Apr 02, 2007 9:22 am Naslov sporočila: PG302 linux program |
|
|
[slovenščina je zame španska vas] objavu eno svojo staro kodo za PG302 za linux na netu , če ima kdo slučajno doma ta programator. Dobite jo tu >>> http://pg302.sourceforge.net/
Uporabljal sem jo z C prevajalniki ---> SDCC prevajalnikom za x51 ali GCC jem za AVR mikrokontrolerje. LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
galex4 Član

Pridružen-a: Tor 01 Apr 2008 18:27 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.18
|
Objavljeno: Tor Apr 14, 2009 9:45 am Naslov sporočila: |
|
|
a lahko objaviš .hex datoteko za PG302?
hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni