|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
angio Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 14:32 Prispevkov: 13 Aktiv.: 0.06
|
Objavljeno: Tor Mar 27, 2007 11:45 pm Naslov sporočila: digitalni TV tuner |
|
|
Zanima me ali digitalni tuner, ki ga naknadno dodaš v vozilo deluje v SLO in katere programe lahko lovi.Vem za analognega, pač lovi tiste programe kjer si.Ali je z DTV-jem isto? _________________ L.p.Tona |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Mar 28, 2007 12:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Neko podobno zadevo sem preizkušal prejšnji teden. Dobil sem le SLO1 in 2, če je bila skoraj vidna linija na oddajnik Krim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
angio Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 14:32 Prispevkov: 13 Aktiv.: 0.06
|
Objavljeno: Sre Mar 28, 2007 9:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Se pravi, da pri nas še ni sprejema z digitalnim TV (sem namreč iz MB in nimam vidne linije z Krimom).Za Avstrijo vem, da ima kakšnih 20% pokrito (samo večja mesta), dobi pa se še kar nekaj programov. _________________ L.p.Tona |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cfrik Član

Pridružen-a: Sre 24 Jan 2007 16:15 Prispevkov: 39 Aktiv.: 0.17 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Čet Mar 29, 2007 8:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za digitalno televizijo bo treba še malo počakati. V SLO trenutno šele postavljajo sistem. S tunerji kupljenimi v tujini pa je potrebna previdnost, saj nimajo vse države istega MPEG standarda. Avstrija uporablja mpeg 2 v Sloveniji pa bo uporabljen mpeg 4. Pri radiju pa je podobno.
LP Samo _________________ lepo je imeti poklic in hobi na istem področju vendar je časa premalo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni