|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gtrks Član

Pridružen-a: Pon 26 Mar 2007 9:24 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.05 Kraj: Podsabotin / Nova Gorica
|
Objavljeno: Pon Apr 02, 2007 9:30 am Naslov sporočila: PG302 linux simple PROG |
|
|
Za tiste, ki imate doma PG302 programator in bi radi opustili BASCOM in podobne "neuporabne" prevajalnike in jih zamenjali za SDCC in GCC sem objavil kodo, ki mi je dolgo časa ležala na disku->> http://pg302.sourceforge.net/ Vem, da so ti mikrokontrolerji zastareli ampak vseeno je težko imet tak programator v predalu (Windows verzija programatorja ni več dosegljiva na Iguana Labs strani). LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.66 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Tor Jun 05, 2007 12:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Super, ravno to sem rabil
Počasi se poslavljam od windowsov in me veseli, da je čedalje več 'štromarskih' orodij na voljo tudi za linux.
Drugače se mi pa ti procesorji ne zdijo ravno zastareli ... jaz za kakšne manjše stvari zmeraj uporabljam ravno 4051, ki sem jih pred časom nabavil ene par kilogramov  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gtrks Član

Pridružen-a: Pon 26 Mar 2007 9:24 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.05 Kraj: Podsabotin / Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2007 1:11 pm Naslov sporočila: Živjo |
|
|
Hm ja No če boš kak nasvet rabu povej ...Sicer se pa drugače jz poslužujem rajši uisp in programatorja na paralelnem portu....Mislim da bi moglo delat out of the box drugače ... _________________ Za nostalgike: http://pg302.sourceforge.net |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni