www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Universal developer's kit za SonyEricsson - kje ga kupiti?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Roadracer
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41
Aktiv.: 2.03
Kraj: LJ/Litija

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2007 9:34 am    Naslov sporočila:  Universal developer's kit za SonyEricsson - kje ga kupiti? Odgovori s citatom

Živjo!

Mene pa zanima če bi se kje dalo v Sloveniji dobiti razvojni kit za modul GR47?
Link tega mudula
Je mogoče že kdo delal z njim? Iskal sem tudi 60 pinsko letvico da bi lahko priklopil modul na protoboard pa je nisem našel niti v LJ niti v CE.

Hvala za pomoč vsem.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.99
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2007 11:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kje bi dobil razvojni kit ne vem. Imam pa nekaj literature in M2Mpower program.

Priključke za modul (konektor, antenski adapter in podnožje SIM kartice) pa lahko dobiš pri Conradu pod imenom INTEGRATOR KIT (GR64).
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Vlado
Član
Član

Pridružen-a: Sre 03 Mar 2004 21:35
Aktiv.: 2.38
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2007 11:35 am    Naslov sporočila:  univwrsal developer's kit za Sony-ericsson GR47 Odgovori s citatom

Pozdravljen,
nisem preveč podrobno gledal, ampak mi se zdi da je modul GR47, podoben modulu GM47. Če je tako lahko za adapter povprašaša v podjetju Pinkerton v Kranju. Oni so imeli ploščico na kateri je bil usmernik za modul (3v3 in zaščitne diode za komunikacijo). Na ploščici pa je bila letvica z rastrom 100 mil, na kateri so bili vsi potrebni signali katere rabiš za upravljanje z modulom.
Vlado

S2_3.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  77.45 KB
 Pogledana:  9 krat

S2_3.jpg

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Iztok
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2007 11:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vlado imaš prav. Podnožja in antenski priključki so pri GR47 in GM47 enaki. Prav tako je pri GR64, ki naj bi bil novejša izvedba predhodnih modulov.
Nazaj na vrh
Roadracer
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 01, 2007 12:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Super če bi dobil tole že kar narejeno. Se ni treba pol men matrat s tem. Bom jutri klical v kranj ter jih mlo povprašal. Tiso pri Conradu pa na slovenski strani nisem našel. V tujini sem videl da to imajo. Pri nas je verjetno to po naročilu. Vseeno pa mi je bolj zanimiva rešitev ki jo je predlagal Vlado. Iztok tebe bi prosil pa za program in kaj literature če jo imaš v elektronski obliki.

Razz
Nazaj na vrh
salvador
Član
Član

Pridružen-a: Pon 04 Okt 2004 18:51
Aktiv.: 0.37
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 02, 2007 6:36 pm    Naslov sporočila:  Re: Universal developer's kit za SonyEricsson - kje ga kupit Odgovori s citatom

Roadracer je napisal/a:
Živjo!

Mene pa zanima če bi se kje dalo v Sloveniji dobiti razvojni kit za modul GR47?
Link tega mudula
Je mogoče že kdo delal z njim? Iskal sem tudi 60 pinsko letvico da bi lahko priklopil modul na protoboard pa je nisem našel niti v LJ niti v CE.

Hvala za pomoč vsem.

No na strani je uradni zastopnik oz.avtorizirani distributer za Slovenijo
Ineltro Electronics GmbH
Lamezanstraße 10
A-1230 Wien
Tel: +43 1 610 62 0
Fax: +43 1 610 62 151
Email: info@ineltro.at
www.ineltro.at

Iztok
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 02, 2007 9:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Roadracer je napisal/a:
... Iztok tebe bi prosil pa za program in kaj literature če jo imaš v elektronski obliki.

Razz

Glede na to, da v profilu nimaš vpisanega niti e-maila niti kraja od koder si, se to najbrž ne bo zgodilo. Razz
Nazaj na vrh
Roadracer
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 03, 2007 8:47 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Iztok je napisal/a:
Roadracer je napisal/a:
... Iztok tebe bi prosil pa za program in kaj literature če jo imaš v elektronski obliki.

Razz

Glede na to, da v profilu nimaš vpisanega niti e-maila niti kraja od koder si, se to najbrž ne bo zgodilo. Razz

Sem popravil. ZS imam vedno vklopljena.
Nazaj na vrh
Iztok
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 03, 2007 9:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lepo. In ker imam tudi jaz vse to vklopljeno mi lahko za test pošlješ en e-mail z npr. 3Mb veliko priponko. Smile
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni