|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
damek Član

Pridružen-a: Sre 03 Jan 2007 17:55 Prispevkov: 146 Aktiv.: 0.65 Kraj: Prekmurje
|
Objavljeno: Tor Apr 10, 2007 2:57 pm Naslov sporočila: iščem snov za seminarsko |
|
|
Pozdravljeni!
Nevem če je prav, da sem odprl tukaj tole temo, ampak se mi zdi še tukaj najbolj prav.
Imam eno prošnjo.... v šoli delam seminarsko o vsem mogočem v elektriki.
Rabil bi še teorijo in kakšne električne sheme.
in sicer o :
- ŽIČNOSPOJNE ZVEZE (načrti inštalacij, elementi, oblikovanje), KRMILJA (fiksno ožičeno, elektronska krmilja),
- ELEKTRIČNE INŠTALACIJE (osnovni inštalacijski stiki-enopolni, serijski, izmenični, križni)
- Vezava flourescentnih sijalk-induktivna, kompenzirana, kapacitivna, duo, tandem,
- Priklopi električnih uporabnikov- 1~ASM, 3~ASM, termični porabniki)
če bi slučajno kdo imel kakšne podobne seminarske o tem bi lepo prosil.... ali bi vedel kje bi lahko to našel
že v naprej HVALA! _________________ LP, damek |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
int47 Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10 Prispevkov: 2105 Aktiv.: 8.87 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 10, 2007 6:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj, če bi šel v knjižnico in pogledal v kakšen elektrotehniški priročnik ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.20 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 10, 2007 6:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po moje sta za to najmanj dva razloga.
1. Knjižnica ne pride domov.
2. Velika večina knjig, ki jih imajo v knjižnici, ne podpira funkcije copy-paste.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damek Član

|
Objavljeno: Tor Apr 10, 2007 7:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
saj to vem ja...samo to je tudi težko samo tako iti, če ne veš avtorja ali kakšnega naslova knjige na to temo...
pa ne, ni to problem copy-paste, vendar....mislil sem če slučajno kdo bi mel že kakšno seminarsko kdaj na to temo... _________________ LP, damek |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dkone Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53 Prispevkov: 2116 Aktiv.: 9.49 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Tor Apr 10, 2007 7:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Saj v knjižnici imaš posebaj oddelek za elektrotehniko,saj mi imamo tako. Cela polica knjig,se usedeš in iskaš knjige, ki ti odgovarjajo.Tega je kar precej
In mislim da je ta snov v OSNOVE ELEKTROTEHNIKE 1 in 2,ali pa kakšen "friderikov" priporočnik.(shema,vezave)
Lp,Denis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damek Član

|
Objavljeno: Tor Apr 10, 2007 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
aha, hvala _________________ LP, damek |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ferdo3 Član

Pridružen-a: Čet 23 Mar 2006 23:33 Prispevkov: 33 Aktiv.: 0.14 Kraj: okolica Ljubljajne
|
Objavljeno: Tor Apr 10, 2007 9:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pojdi v knjižnico in si sposod knjigo ELEKTRIČNE INŠTALACIJE napisal pa jo je Ivan Ravnikar. V tej knjigo boš našel marsikaj kar ti bo lahko pomagalo pri izdelavi seminarske. _________________ mare |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 2 dni