www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Cenejsa karta za sejm v Pordenonu
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.10
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 15, 2006 11:59 am    Naslov sporočila:  Cenejsa karta za sejm v Pordenonu Odgovori s citatom

Pozdravljeni
Kdor zeli prihraniti 2EUR pri karti za sejem radioamaterske ter elektro "krame", ki bo 18 in 19 v Pordenonu, naj si sprinta prilozen dokument ter ga da na vstopnini

(v to temo sem objavil, ker pod obvestila ne morem dodati priponke - pa naj modelatorji prestavijo tja)

internet_cheap_ticket_INGLESE_Radio2.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  internet_cheap_ticket_INGLESE_Radio2.pdf
 Velikost datoteke:  26.39 KB
 Downloadano:  70 krat

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sulc
Član
Član

Pridružen-a: Pet 28 Jan 2005 20:34
Aktiv.: 1.99

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 15, 2006 8:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

OOO hvala. Boš tam ?
SimonS
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 16, 2006 10:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ce le avto ne umre po poti bom zagotovo tam Cool
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.97
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 16, 2006 2:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

a se to stvar sprinta lahko črnobelo ali mora biti barvno?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sulc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 16, 2006 4:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bom barvno in bom imel kako kopijo viška. SimonS, mi bomo tam v soboto, in sicer VolkD, Reber, Tjaži in moja malenkost.
david_db
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Apr 2006 11:19
Aktiv.: 0.45
Kraj: Vidim morje

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 16, 2006 7:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po vsej verjetnosti bom šel v soboto tudi jaz v Pordenone malo pogledat. Nazadnje sem bil pred kakšnimi 5-6 leti, ampak spomladi. Na jesenskem nisem še bil. Kaj se kaj prodaja jeseni oz. kaj so kaksne zelo ugodne stvari, ki se jih splačat kupit?

lp
david
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.97
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 16, 2006 10:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz grem tudi zagotovo v soboto.Sicer pa je sejem jeseni manjši od spomladanskega približno za tretino.Mogoče se pa še kje vidimo.

LP cero
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sulc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 17, 2006 1:12 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako se bomo/bi našli ?
SimonS
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 17, 2006 1:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sulc
VolkD poznam. Mogoce se pa res kaj vidimo tudi v zivo!

reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.60
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 17, 2006 2:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nekako se že srečamo Smile
Mimogrede še vprašam, sem se ravno spomnil, ali je osebna izkaznica dovolj za Italijo, ker potnega lista nimam. V tujino ne hodim, tako da teh dokumentov nimam, razen na morje ... za kar pa je osebna dovolj.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
david_db
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Apr 2006 11:19
Aktiv.: 0.45
Kraj: Vidim morje

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 17, 2006 2:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

reber je napisal/a:
Nekako se že srečamo Smile
Mimogrede še vprašam, sem se ravno spomnil, ali je osebna izkaznica dovolj za Italijo, ker potnega lista nimam. V tujino ne hodim, tako da teh dokumentov nimam, razen na morje ... za kar pa je osebna dovolj.

Seveda, samo ne smeš čez maloobmejne.

lp
david
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 17, 2006 7:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čez kakšne maloobmejne? prehode?
Torej, čez kateri prehod naj gremo, naj gremo v Razdrtem proti Gorici in tam nekje čez mejo?
No, saj bomo štirje, vzel bom zemljevid, tako da bomo že našli cilj.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 17, 2006 8:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

reber je napisal/a:
Čez kakšne maloobmejne? prehode?
Torej, čez kateri prehod naj gremo, naj gremo v Razdrtem proti Gorici in tam nekje čez mejo?
No, saj bomo štirje, vzel bom zemljevid, tako da bomo že našli cilj.

Po moje se vam najbolj splača it čez Fernetiče(Sežana). No, odvisno iz kje bodo ostali člani posadke.

PS: Meni pa so se nekaj glasilke unele, pa sem brez glasa, tako da tokrat ne grem na sejem.
Nazaj na vrh
sulc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 17, 2006 9:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Reber, ne skrbi. Darko se je že javil za vodiča Very Happy
reber
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 17, 2006 11:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Potem je pa v redu, saj je on "star maček" Wink dobro je imeti enega dobrega kopilota Very Happy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 1 dni