www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Predojačevalnik in MAX5406

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ID
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Jun 2005 18:17
Aktiv.: 3.65
Kraj: Ljubljana-Podpeč

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 24, 2007 3:53 pm    Naslov sporočila:  Predojačevalnik in MAX5406 Odgovori s citatom

Rad bi si naredil predojačevalnik, ki ima nekaj kontrole nad audio signalom. Na spletu sem zasledil ta zanimiv audio procesor, ki ima kar precej možnosti. Zdel se mi je izredno zanimiv, pa sem ga nabavil. Edina "slabost" je, da je SMD. Nekaj sem že prebiral datasheet, vendar ne preveč podrobno. A je že mogoče kdo delal kaj s tem čipom ali pa ga pozna. Mnenja zaželena! Kateri operacijski ojačevalnik mi priporočate za ojačanje signala na nivo cca 2V P-P. Seveda ni potrebno da je SMD, lahko pa!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.11
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 24, 2007 6:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da ni boljšega od LT1115, kar se tiče šuma in popačenja, rabi pa visoko napajalno napetost.
OPA2350 je dvojni (OPA350 je enojni) in rail-to-rail vhod in izhod. Uporablja 5V napajanje.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 57 minut