|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ID Član

Pridružen-a: Pet 17 Jun 2005 18:17 Prispevkov: 865 Aktiv.: 3.65 Kraj: Ljubljana-Podpeč
|
Objavljeno: Tor Apr 24, 2007 3:53 pm Naslov sporočila: Predojačevalnik in MAX5406 |
|
|
Rad bi si naredil predojačevalnik, ki ima nekaj kontrole nad audio signalom. Na spletu sem zasledil ta zanimiv audio procesor, ki ima kar precej možnosti. Zdel se mi je izredno zanimiv, pa sem ga nabavil. Edina "slabost" je, da je SMD. Nekaj sem že prebiral datasheet, vendar ne preveč podrobno. A je že mogoče kdo delal kaj s tem čipom ali pa ga pozna. Mnenja zaželena! Kateri operacijski ojačevalnik mi priporočate za ojačanje signala na nivo cca 2V P-P. Seveda ni potrebno da je SMD, lahko pa! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.11 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Apr 24, 2007 6:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da ni boljšega od LT1115, kar se tiče šuma in popačenja, rabi pa visoko napajalno napetost.
OPA2350 je dvojni (OPA350 je enojni) in rail-to-rail vhod in izhod. Uporablja 5V napajanje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 57 minut