www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Možnost vezave tube na original avtoradio (Mercedes)

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kero
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 16 Maj 2007 23:31
Aktiv.: 0.02
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 16, 2007 11:44 pm    Naslov sporočila:  Možnost vezave tube na original avtoradio (Mercedes) Odgovori s citatom

Zanima me , če kdo ve, ali obstaja možnost, da na orginal avtoradio od Mercedes-a lahko priklopim tubo? Iz avta ven pridejo žice, ki so original spojene in samo pripravljene za priklop v avtoradio. Avtoradio pa na zadnji plošči nima možnosti priklopa zunanje enote (činč priklopa). Avtoradio je z CD - izmenjevalcem. V kolikor se kdo spozna na te radije, točen opis radia je : Becker Exquisit BE 1690.

Zanima me še, če je možen še priklop ojačevalca pred tubo, s tem, da ima ta radio en ojačevalec že vgrajen v radio?! Imamen ojačevalec, ki je verjetno preslab Pioneer 2 x 55 W oz. 1 x 125 W, tuba pa je 900 W isto Pioneer.

V kolikor kdo ve, mi naj prosim svetuje, če se da tole zvezat al ne.

Če rabite še kak podatek, povejte.

.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70821.84

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 16, 2007 11:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kero
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 16, 2007 11:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Torej, obstaja možnost? V kolikor obstaja možnost, bom dal to pač enem "strokovnjaku" za zvezat, sicer sem sam elektronik sam tega še nisem počel. Če pa mi lahko še kaj svetuješ, bi bil pa zelo vesel. Kaj je s tem veliko dela?
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70821.84

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 16, 2007 11:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kero
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 16, 2007 11:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ok, Hvala za ta nasvet.
Grem jutri povorašat, če mi bo hotel strokovnjak to naredit, če ne pa bom še tebe povprašal po kakem nasvetu, če lahko?! Upam, da ne težim preveč.

Lp

Wink

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni