www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Firefox

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.27
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 30, 2007 9:41 pm    Naslov sporočila:  Firefox Odgovori s citatom

Pred nekaj dnevi sem začel uporabljati omenjeni brskalnik.
Včeraj sem na forumu SE postavil eno vprašanje in potem ko sem čez par ur pogledal, če je kakšen odgovor sem opazil, da nisem več prijavljen. Kar jaz vem se nisem sam odjavil ko pa se poskušam ponovno prijaviti pa se ne da, vpišem podatke v prijavnik pa pošljem in ne prime. Do takrat pa je delalo normalno in tudi ko sem namestil ta brskalnik sem samo prenesel vse povezave iz zaznamkov v ta iskalnik in je vse normalno delalo ni se mi bilo nikjer potrebno na novo prijaviti ne tu ne tam,
Pa sem poskusil ponovno z IE in tam pa je šlo normalno. Sem tudi tam Se vprašal in sem videl, da je Jure odgovoril, da z mojo registracijo tam ni nič narobe. Je pa omenil nekaj, da bo treba nadgraditi ta Firfox .Vprašal bi kaj naj naredim ali naj kaj spremenim ali kaj ker sem v računalništvu bolj" bos".
LP Srečko

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fricky
Član
Član

Pridružen-a: Pon 22 Sep 2003 15:37
Aktiv.: 1.09
Kraj: Ribniško Pohorje

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 30, 2007 9:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče bo pomagalo če omogočiš piškotke pod možnosti/zasebnost.
Sem pa tudi sam opazil da se na nekaterih (varnih?) straneh moraš ponovno prijavit če dlje časa nisi aktiven.
Sicer pa je zadnja verzija firefoxa 2.0.0.4
Nazaj na vrh
Srecko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 30, 2007 10:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne vem sicer katero verzijo programa imam sem jo med tednom snel z neta in inštaliral. Se je pe zgleda nekaj zgodilo medtem ko sem tu pisal vprašanje in sem se potem vrnil nazaj na SE forum in sem ponovno poskusil je pa prijelo.
Prej sem pa sinoči in pa tudi danes čez dan in tudi tik preden sem tu postavil vprašanje poskusil tudi več kot desetkrat. No upam, da bo sedaj delovalo.
LP Srečko

s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 11.98
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 01, 2007 1:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za verzijo klikni v Firefox brskljalniku na Pomoč, i nato O Firefoxu, pa se ti izpiše trenutno nameščena verzija.
Srecko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 01, 2007 1:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@s55m -hvala sem pogledal in je zgleda zadnja zgoraj omenjena verzija.
Se mi je pa danes spet pojavila omenjena težava in zopet ko sem dopoldne pogledal
na forum SE spet nisem bil prijavljen in spet ni prijelo potem spet sem in pa po pregledu tega foruma nazaj in ponoven poskus in se je dalo prijaviti.
Sedaj popoldne spet pogletam tam in zopet ne gre bom videl sedaj ko se bom vrnil tja ali bo spet šlo.
Res ne vem kaj se dogaja.
LP Srečko

s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 11.98
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 01, 2007 4:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Gotovo nekaj s "piškoti"......
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni