|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Tor Jul 10, 2007 12:11 am Naslov sporočila: Garmin Que ne naloži map |
|
|
Verjetno sem ga pokronal nekje, vendar ne najdem vzroka. Na dlančniku je zložen Garmin Que. V MapSource-u označim željene mape in pripravim datoteko. Kliknem pošlji in zadeva se preko ActiveSync prenese na SD kartico dlančnika v mapo garmin kot gmapsupp.img . Do tule še vse OK. Startam Que in map ni. Grem na Menu->Map Setup in v zavihku Detailed Maps ni vidno nič. V zavihku Delete pa vidim "Detailed maps on \Storage Card" tako kot bi po mojem moralo biti.
Vsak namig bi bil dobrodošel.
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Jul 10, 2007 1:40 am Naslov sporočila: |
|
|
To se običajno pojavi, če ni sledečih dveh pogojev:
1. V GPSproxy moraš vpisat pravi UNIT ID da ti ustrezno pretvarja NMEA protokol v GARMINovega.
2. Mape AdriaRoute in City Select morata biti odklenjeni s pravo 25 mestno kodo, ki pripada tistemu UNIT IDju.
BTW, uporabljaj raje AR v1.6 ker ima najnovejša v1.7 slabšo kategorizacijo cest od prejšnje verzije (???). Pred 14 dnevi sem prevozil dobršen del štajerske in koroške, prejšnji teden pa še celo istro in mi je na avtocesti in glavnih cestah QUE stalno težil naj v zavijem dol in grem po nekih stranskih poteh, čeprav sem imel nastavljeno najhitrejšo ruto. Zraven sem paralelno testiral še iGO, ki mi je kljub pol slabši pokritosti terena deloval brezhibno in mi celo v Medulinu takoj našel apartma v tistih malih uličicah ...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.72 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Jul 10, 2007 9:24 am Naslov sporočila: |
|
|
MapSource ima en Wizard za odklepanje kart s 25-mestno kodo.
Če hočeš uporabljati karte na GPS-u, moraš vsako karto odklenit na ta GPS (njegov ID).
Ker nimam Garmin GPSa, tega postopka še nisem delal. Ti bo iztok v detajle pomagal
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
2.39 KB |
Pogledana: |
3204 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
43.95 KB |
Pogledana: |
0 krat |

|
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni