|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dragoon Član

Pridružen-a: Čet 03 Maj 2007 21:51 Prispevkov: 452 Aktiv.: 2.04 Kraj: Trojane
|
Objavljeno: Čet Avg 02, 2007 10:49 pm Naslov sporočila: Win9x driver na xpjih |
|
|
Pozdrav!
Imam tiskalnik minolta winlaser 400, pa bi ga rad usposobil, da bi delal na xpjih.
Gonilnikov za xpje ni za dobit, inštaliral pa sem gonilnik za 98, pa javi, da nima dovolj pomnilnika za zagon 16-bitrnih programov. Nekaj sem iskal po netu, pa omenjajo nek pcl4 driver, samo meni ne rata.
Ali je tukaj kdo, ki ima tak (podoben) printer, pa da mu dela na xpjih? A obstaja mogoče kakšna fora, da bi driver za win98 prepričal, da bi delal na xpjih?
LP, Mitja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lojz Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31 Prispevkov: 668 Aktiv.: 2.81 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Čet Avg 02, 2007 11:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za Winlaser 400 tiskalnik ni podpore v XP-jih in W2000!
*Klik* _________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pet Avg 03, 2007 12:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Torej PCL4 je ene vrste prevod vsebine, ki naj bi jih tiskalnik natisnil, v obliko, ki jo tiskalnik razume. Kot recimo Postscript. Danes tiskalniki uporabljajo že višje različice teh prevodov PLC5 ali 6.
Za začetek poizkusi namestiti kakšen HP-jev tiskalnik, ki podpira recimo PLC ali PLC5 jezik. Ponavadi tisti, ki razumejo višjo verzijo razumejo tudi nižjo verzijo prevoda. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni