www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

elektronke

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
elektronik84
Član
Član

Pridružen-a: Pet 07 Jan 2005 18:28
Aktiv.: 1.00

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 12, 2005 11:34 pm    Naslov sporočila:  elektronke Odgovori s citatom

Lep pozdrav vsem skupaj.

Sem iz tiste mlajee generacije, ki ve zelo malo o elektronkah no ee sem bolj nataneen skoraj nie, saj se tega vsaj jaz nisem imel priloenosti naueit. Pa me zanima ee ima kdo doma kakeno pametno literaturo ali pa ve naslov kakene knjige, ali pa elektronski naslov. Ee vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore

Nazadnje urejal/a elektronik84 Pon Apr 23, 2018 2:44 am; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.05
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 13, 2005 7:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nekaj je opisanega tukaj. Pa malo pogooglaj saj imaš tega na spletu zelo dosti, na primer v nemščini zelo lepo opisano delovanje elektronke.

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
elektronik84
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 15, 2007 6:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdrav!

Ee vedno ieeem literaturo o elektronkah pregledal sem ee kar nekaj strani na internetu in tudi naeel nekaj odgovorov na moja vpraeanja. Zanima me ee bi mi lahko povedali ali obstajajo knjige ali pa kakena literatura, ki je napisana v slovenskem ali hrvaekem jeziku. Knjige bi si potem sposodil v knjienici.
Lp

Nazadnje urejal/a elektronik84 Pon Apr 23, 2018 2:42 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.95
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 15, 2007 6:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če si iz Ljubljane še poglej v Centralni knjižnici pri Cankarjev dom.
Še to poglej
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elektronik84
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 15, 2007 8:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdrav!

Hvala za povezavo, ker sem iz dolenske ee nisem elan te knjienice, se pa bom v prihodnje vpisal, saj imajo ogromno zanimivih knjig.

Lp

Nazadnje urejal/a elektronik84 Pon Apr 23, 2018 2:43 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.02
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 15, 2007 9:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam sem pred časom kupil knjigo, ki so jo prodajali pri svet elektronike: Akustika konstrukcije in samogradnje akustičnih naprav. No v tej knjigi je lepo razloženo tudi delovanje z formulami in nekaterimi projekti za Audio naprave. Priporočam.
elektronik84
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 15, 2007 10:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdrav!

Tudi sam sem lastnik te knjige in lahko samo potrdim, da je knjiga super. Potreboval bi pa bolj opisano delovanje elektronk in vezi z elektronkami.

Lep pozdrav
Nazaj na vrh
s57bic
Član
Član

Pridružen-a: Sre 17 Dec 2003 8:18
Aktiv.: 2.69
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 15, 2007 10:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da ne boš rabil daleč hodit, je tukaj link z obilico knjig v pdf.
Tako dobrih nimajo niti v CTKju.

http://www.pmillett.com/tecnical_books_online.htm

lp, Jože.
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 15, 2007 11:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

elektronik84 je napisal/a:
Hvala za povezavo, ker sem iz dolenske še nisem član te knjižnice, se pa bom v prihodnje vpisal, saj imajo ogromno zanimivih knjig.

Ni potrebe, da bi kamorkoli hodil - ce si clan ene knjiznice, lahko narocis knjige iz druge po enotni tarifi (ki znasa priblizno toliko kot postnina za tisto maso, kar je ceneje kot bencin za avto, ce upostevas 2x pot). Vprasaj v lokalni knjiznici, kjer si clan, pa ti bodo pojasnili kako je s tem. Knjige narocis s podatki, ki jih najdes v katalogu Cobiss (ponavadi je dovolj naslov, avtor, leto izdaje in knjiznica, kjer jo imajo).

Primož
Član
Član

Pridružen-a: Ned 05 Dec 2004 22:44
Aktiv.: 0.97
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 15, 2007 11:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na tem naslovu http://maya-studio.com/knjige/EEV_2003.pdf se nahaja celotna knjiga Elektronski elementi in vezja v pdf obliki. V njej je tudi poglavje namenjeno elektronkam.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni