|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
L&B Član

Pridružen-a: Sob 01 Sep 2007 8:51 Prispevkov: 12 Aktiv.: 0.06 Kraj: koroska
|
Objavljeno: Sob Sep 01, 2007 9:12 am Naslov sporočila: Problem/centralno daljinsko Audi a6 |
|
|
Imam en problem pri Audi/jo a6 letnik 98 in sicer s centralnim daljinskim zaklepanjem.Daljinec za centralno mi ne dela(kaksen je lahko vzrok)ali je kaka moznost zaradi novega avtoradija.Prej je bil not original, ko sem zamenjal avtoradijo mi po nekaj dnevih ni vec delal daljinec.Ali mogoce kdo ve kako se odkodira oz. razkodira ključ(bi probal se to opcijo)Drugace ko pa vstavim kljuc v kljucavnico in obrnem kjuc pa centralno dela, tako da je nekaj narobe z daljincem(batarije sem menjal) ali je mozno da je odpovedal modul(kje ga najdem)...
Hvala vsem za pomoč _________________ L&B |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gofr Član

Pridružen-a: Čet 21 Dec 2006 17:33 Prispevkov: 19 Aktiv.: 0.08 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Pon Sep 03, 2007 8:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če si zamenjal modul je potrebno na novo inicializirati daljinski upravljalnik.
Modul za CZ se nahaja pod tepihom pred šoferskim sedežem |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2007 11:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Avtoradio nima veze s tem. Če bi pri montaži precvikal kakšno žico, bi verjetno nehalo delati takoj po montaži, ne čez par dni.
Eden od vzrokov je lahko, da je frekvenca oddajnika razglašena. Poskusi oddajati čim bližje anteni sprejemnika.
Če imaš rolling-code sistem, se po nekaj pritiskih daljinca "v prazno" (ko ni avta blizu) izgubi sinhronizacija. Tisti "nekaj" je lahko cca. 100 ali 200 pritiskov. Imaš doma kakšnega "mladiča", ki se rad igra s tipkami?  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni