|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
smeagle Član

Pridružen-a: Ned 09 Sep 2007 19:44 Prispevkov: 10 Aktiv.: 0.05
|
Objavljeno: Ned Sep 09, 2007 7:57 pm Naslov sporočila: vklop hlajenja na laguni |
|
|
pozdravljeni!
imam težavo na laguni, letnik 1996, in sicer s vklopom hlajenja, oziroma ventilatorjev (včasih vklopijo, včasih ne) vse cevi so vroče, termostikalo pravtako dela. problem imam z relejem ki je (po mojem) zadnji pogoj za vklop ventilatorjev po tem, ko preklopi termostikalo.
pod volanom sem našel skupinico petih relejev, problem pa mam ker ne vem keteri je za vklop hlajenja (ventilatorjev).
lepo prosim za kakšen nasvet, oz kar konkretno info. o lokaciji releja.
hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Ned Sep 09, 2007 8:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če bi napisal tudi točno o katerem ventilatorju je govor in tip motorja bi se mogoče še kaj našlo ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smeagle Član

|
Objavljeno: Ned Sep 09, 2007 8:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iztok je napisal/a: |
Če bi napisal tudi točno o katerem ventilatorju je govor in tip motorja bi se mogoče še kaj našlo ... |
motor je 1.8, 94km, gre pa za ventilatorja na samem hladilniku |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Ned Sep 09, 2007 9:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vprašal sem po TIPu motorja - ne kubaturi.
Ti letniki avtov so imeli najmanj dva tipa motorjev 1.8 in različne vezave ventilatorjev ... nekatere celo s tremi releji ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smeagle Član

|
Objavljeno: Tor Sep 11, 2007 3:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iztok je napisal/a: |
Vprašal sem po TIPu motorja - ne kubaturi.
Ti letniki avtov so imeli najmanj dva tipa motorjev 1.8 in različne vezave ventilatorjev ... nekatere celo s tremi releji ... |
tip motorja je F3PB670
če mislim na pravo skupino relejev, sta v dozi dva 12V in trije 24V releji. verjetno ne služijo vsi za vklop ventilatorjev |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni