www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Izdelava tiskanih vezij po naročilu

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
gregio
Član
Član

Pridružen-a: Pon 14 Jul 2003 19:38
Aktiv.: 0.19
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 10, 2004 8:44 am    Naslov sporočila:  Izdelava tiskanih vezij po naročilu Odgovori s citatom

Zanima me kje v sloveniji izdelujejo tiskana vezja po naročilu,predvsem firme?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.88
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 10, 2004 10:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko ti povem za Gorenjsko:
- AKA Lesce (enostranska)
- Luznar Kranj
- Intec TIV Kranj

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
gregio
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 10, 2004 1:21 pm    Naslov sporočila:  re izdelava tis.vezjij Odgovori s citatom

a delajo rudi prototipe in kater je najugodnejši
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
PPG78
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 10, 2004 5:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hja, ... vse firme delajo prototipe oziroma vsaj cca. 5 tiskanih vezij mislim da je minimum za naročilo, potem pa je tu še glavni strošek prototipov - filmi, ki stanejo cca. 20.000 SIT (to je enkratni strošek). Je pa seveda važno kakšna vezja želiš, torej enostranska/dvostranska in kakšno končno obdelavo. Drugače pa povprašaj v Kranj Luznarja za točne cene.
Če so vezja enostranska, brez tiska ti morda lahko pomaga član foruma ki se s tem ukvarja.

LP, Peter
Nazaj na vrh
Vlado
Član
Član

Pridružen-a: Sre 03 Mar 2004 21:35
Aktiv.: 2.38
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 10, 2004 7:16 pm    Naslov sporočila:  Izdelava TIV Odgovori s citatom

LP!
Jaz priporočam da se obrneš na Lingvo.Naredijo tudi kak kos,do sedaj sem vedno delal najmanj 10 kosov in z filmi vred (100x70 mm) je bilo do 20.000 sit (tiskanina dvostranska štop lak in top silk +filmi).
Lingvi lahko pošlješ povpraševanje.
Vlado
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gregio
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 10, 2004 8:40 pm    Naslov sporočila:  re protitipi Odgovori s citatom

Saj sem že probal sam ni nobeden znal naredil adapter iz Usoic na DIP sam je problem v mikrosoicu,ker je majhen
Nazaj na vrh
PPG78
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 10, 2004 9:16 pm    Naslov sporočila:  Re: re protitipi Odgovori s citatom

gregio je napisal/a:
Saj sem že probal sam ni nobeden znal naredil adapter iz Usoic na DIP sam je problem v mikrosoicu,ker je majhen

Gregio, sedaj te ne razumem čisto dobro.
To so firme ki izdelujejo tiskana vezja (brez dizajna) in jim moraš ti poslati predlogo samega vezja. Samo vezje z microSOIC rastrom (po podatkih 0,65mm - upam da so pravi) pa za nobeno firmo ne predstavlja problema. V firmi naročamo vezja z rastrom 0,5mm brez problema.
Če so podatki ki sem jih navedel zgoraj pravilni, pomeni da je PAD samega čipa širok kar 14MILS-ov, kar pa je možno narediti tudi doma - fotopostopek vabi.

LP, Peter
Nazaj na vrh
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.23
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 10, 2004 9:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za Intec-Tiv ni to nikakršen problem. Po zagotovilih g. Ficka so v stanju delati 10 mikronske povezave ob 10 mikronski izolaciji. Pokličeš ga lahko na GSM : 040 626 027 , je zelo prijazen gospod in ko sem pri njih kupil FR4 debeline 0,15 in 0,20 mm mi je povedal , da se da pri njih zmeniti pravzaprav vse . So največji v Sloveniji , in po mojem skromnem mnenju , tudi najboljši.

lp Slowfly
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Mercury
Član
Član

Pridružen-a: Sre 19 Nov 2003 19:40
Aktiv.: 0.14

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 11, 2004 6:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mimogrede, Intec je že par let v lasti Elgoline d.o.o, ki delajo tudi tiskana vezja.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni