|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
panasonic Član

Pridružen-a: Sre 12 Apr 2006 11:13 Prispevkov: 389 Aktiv.: 1.66 Kraj: med Notranjsko in Primorsko
|
Objavljeno: Pet Sep 14, 2007 7:26 pm Naslov sporočila: Preimenovanje teksta |
|
|
Mogoče se bo zdelo vprašanje komu malo neumno, ampak vprašati ni greh pravijo
Zanima me, če mogoče v Win obstaja kakšna bližnica za zamenjavo malih črk v velike in obratno.
Želel bi namreč urediti imena datotek na disku, ker so nekatere napisane z velikimi črkami, nekatere pol pol, itd... Saj v Total Commander-ju obstaja podprogram (mogoče je iz windowsov) za istočasno preimenovanje datotek (lahko tudi več naenkrat), samo jaz bi hotel spremeniti samo določen del teksta.
Primer: z miško označim del teksta, pritisnem določeno kombinacijo tipk in mi zamenja male črke v velike in obratno  _________________ LP Panasonic |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rok245 Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2008 7:54 Prispevkov: 131 Aktiv.: 0.63 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 30, 2008 10:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
o živjo:
v total commander lahko ko greš v skupno preimenovanje zgoraj zraven tam ko ti piše definiraj števec lahko spremeniš vse črke v male vse v velike velika začetnica... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni