|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bostjan Moderator

Pridružen-a: Pon 28 Jul 2003 15:06 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Sep 07, 2007 4:00 pm Naslov sporočila: Snemanje dela na računalniku |
|
|
Zaradi varnosti bi v službi potreboval program (lahko plačljiv do 500€), ki lahko snema, kaj se dogaja z njim čez dan. S tem mislim snemanje namizja in akcij, ki se izvajajo na namizju.
Trenutno imam v testiranju BlueBerry Flashback Recorder, ki je zelo soliden, ima pa dve pomankljivosti:
- kar solidno obremenjuje procesor, zato se odzivni časi aplikacij daljšajo
- ter ne morem med delom kopirati trenutno posneti kos dogajanja na drugo lokacijo in ga pogledati, ker ga ni zaključil. Zato je potrebno ustaviti snemanje in začeti na novo.
Preiskusil sem še cca 10 programov, ki pa naredijo ogromne datoteke (30MB/min), kar je preveč.
Če slučajno kdo že uporablja kaj takega, se priporočam za izmenjavo informacij. _________________ LP,
Boštjan M.
Srce heroja bije v vsakomur, a le izbrani ga lahko tudi slišijo. (Charles Barkley) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slemi Član

Pridružen-a: Pet 29 Okt 2004 13:29 Prispevkov: 386 Aktiv.: 1.63 Kraj: Hrastnik
|
Objavljeno: Pet Sep 07, 2007 7:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče bi ti odgovarjal Camtasia Recorder
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bostjan Moderator

|
Objavljeno: Čet Sep 13, 2007 10:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem poskusil, pa ni zadovoljil mojih pričakovanj. Na žalost dela precej večje datoteke, kot bi si lahko privoščil. _________________ LP,
Boštjan M.
Srce heroja bije v vsakomur, a le izbrani ga lahko tudi slišijo. (Charles Barkley) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Čet Sep 13, 2007 12:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če hočeš snemati vse, kar se dogaja, bodo logi v vsakem primeru ogromni. Ena možnost je, da uporabiš nižjo resolucijo monitorja (namizje bo manjše), pa bo manj shranjevanja.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bostjan Moderator

|
Objavljeno: Čet Sep 13, 2007 3:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Trenutni program, ki ga testiram, naredi 1MB/min, kar je v primerjavi drugimi, ki delajo od 8-35MB/min precejšen prihranek. To pa zaradi internega algoritma, ki snema samo spremembe in sam kasneje izrisuje zaslon po teh navodilih. Hkrati snema v lasten kompresiran format in ne v .AVI, kot po navadi takšni programi.
Verjetno bom ostal kar pri tem, čeprav nima vseh možnosti po mojih željah. _________________ LP,
Boštjan M.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smartgsm Član

Pridružen-a: Sob 10 Apr 2004 11:54 Prispevkov: 364 Aktiv.: 1.53
|
Objavljeno: Čet Sep 13, 2007 3:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem pred casom uporabljal program, ki je snelam vse kar sem delal preko tipkovnice. Ekranske slike pa je shranjeval vsake 10 sekund ali pa pač po potrebi.
Po mojem mnenju nima smisla shranjevanja 10 slik/s ampak zmanjaša čas na mogoče 1 slika/10 s. Seveda pa je odvinso kaj zeliš doseči. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lojz Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31 Prispevkov: 668 Aktiv.: 2.81 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Čet Sep 13, 2007 8:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bostjan je napisal/a: |
Trenutni program, ki ga testiram, naredi 1MB/min, kar je v primerjavi drugimi, ki delajo od 8-35MB/min precejšen prihranek. To pa zaradi internega algoritma, ki snema samo spremembe in sam kasneje izrisuje zaslon po teh navodilih. Hkrati snema v lasten kompresiran format in ne v .AVI, kot po navadi takšni programi.
Verjetno bom ostal kar pri tem, čeprav nima vseh možnosti po mojih željah. |
In kateri program je to, če ni skrivnost? _________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bostjan Moderator

|
Objavljeno: Pet Sep 14, 2007 8:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
In kateri program je to, če ni skrivnost? |
BlueBerry Flashback Recorder, ki sem ga navedel v originalnem sporočilu.
Citiram: |
Po mojem mnenju nima smisla shranjevanja 10 slik/s ampak zmanjaša čas na mogoče 1 slika/10 s. Seveda pa je odvinso kaj zeliš doseči. |
Želim spremljati, kaj pogodbena stranka dela na tem računalniku, zato je 1 slika na 10 sekund premalo. _________________ LP,
Boštjan M.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni