www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

FREEDOMROCKS
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.17
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 18, 2007 4:59 am    Naslov sporočila:  FREEDOMROCKS Odgovori s citatom

FREEDOMROCKS

Toliko sem že star, da vem, da ne obstoja perpetuum mobile in ne easy money.
Iz druge strani pa vidim, da so res nekateri v preteklih letih transicije hitro obogateli.
Sedaj sem naletel na navdušeno osebo, ki mi kaže, kako vlagati denar, da se hitro množi. In to preko neke firme v Las Vegas-u.

Ker predpostavljam, da je vse, kar vidim, bilo že videno, pozivam, vse, ki imajo s tem kakršnekoli izkušnje, da jih tukaj razkrijejo, da se ne bi opekli še kaki vlagatelji v piramidne denarne igre, če pa so izkušnje dobre, da se okorajžimo dvomljivci, kot sem recimo jaz.

Pozdrav
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70625.64

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 18, 2007 7:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 18, 2007 2:19 pm    Naslov sporočila:  Re: FREEDOMROCKS Odgovori s citatom

vilko je napisal/a:
Sedaj sem naletel na navdušeno osebo, ki mi kaže, kako vlagati denar, da se hitro množi. In to preko neke firme v Las Vegas-u.

Poglej, kakšen avto, kakšno hišo in kaj še ima ta oseba. Če nima nič, ga vprašaj, zakaj sam ne vloži.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Domenius
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15
Aktiv.: 5.00
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 18, 2007 8:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem se nekaj malega ukvarjal s tem - denar se naj bi nam prav tako "množil" v Ameriki. Mi naj bi bili prvi v Evropi s to vrsto posla (jaz naj bi bil celo med prvih 50). Slišati je bilo zanimivo, tudi privlačno. Samo sem čez čas odnehal, ker naj bi tisti, ki bi jih povabil, plačali kar lepe vsote za prodajni izdelek. Čez kakšnega pol leta pa so bile na POPTV vse te nelegane firme oz. društva - "moja" seveda med njimi. V glavnem, zaslužil nisem nič, porabil pa (na srečo) samo okrog 10 starih tisočakov.
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 18, 2007 10:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
Proteus
Član
Član

Pridružen-a: Sre 15 Jun 2005 10:03
Aktiv.: 8.18

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 25, 2007 11:56 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Spet smo še pri eni zgodbi o "uspehu". Zgodba je v osnovi zelo enostavna, ni velikih dobičkov brez velikega tveganja in obratno. Vse ostalo so zgodbe za naivneže.

Eden od zelo dobrih inštrumentov za multipliciranje denarja je certifikat s finančnim vzvodom (verjetno si že kdaj slišal za: long/short; bull/bear, turbo itd... imen zanje je kolikor hočeš).

Certifikati s finančnim vzvodom je v principu kredit na nek bazni vrednostni papir.
Ko certifikat kupiš, plačaš le razliko med bazno ceno in aktualno vrednostjo (tečajem) vrednostnega papirja.
Osnovno ceno financira izdajatelj, razliko pa kupci certifikata. Ker kupec ni udeležen na bazni ceni, temveč le na razliki tečaja sta dobiček ali izguba (zaradi procentualne udeležbe) temu primerno večja.

Tukaj lahko dejansko denar v zelo kratkem času multipliciraš, če pa gre zadeva v negativo ...

Malce moraš spremeniti filozofijo razmišljanja. Primer: "hrana se draži", pa to je super novica, gremo na terminsko borzo s "prehrabenimi surovinami" in malce zaslužimo na ta račun.

Sploh pa, slovenska borza je v zadnjem letu skoraj vse pozlatila Smile z vsaj +60% pa četudi si kupoval na slepo.
Nazaj na vrh
forexms
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 22 Okt 2007 12:01
Aktiv.: 0.02
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2007 12:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarE69 je napisal/a:
Forex?

Prevara? Kje pa... Rolling Eyes

FOREX je in bo ko nas ne bo to je dejstvo. Ljudje bi se morali več pozanimati. Prva stvar je da je "natega", ker ljudje v povprečju v prvih 3 mesecih zgubijo vse zato je potem natega ker niso dovolj informirani.

Druga stvar pa je da Freedomrocks deluje in iz lastnih izušenj je bilo v preteklem mesecu skoraj 20 % donos...

LP
Nazaj na vrh
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2007 12:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
forexms
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2007 1:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarE69 je napisal/a:
Ja, in to naj bi kar "kupil" po tvoji prvi objavi? Daj raje napiši, kako si prišel do tega foruma?

Sploh ni to moj namen da kupi kdo karkoli, samo prebiram razne tematike ki se tičejo FOREXA in sem naletel na to stran to je to.

Če te zanima kaj bolj konkretno ti pa lahko napišem.

LP
Nazaj na vrh
vilko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2007 1:33 pm    Naslov sporočila:  O, ja Odgovori s citatom

O, ja, Verjetno nas bo veliko z zanimanjem bralo, kar veš o tem in kakšne izkušnje imaš. To je smisel foruma.
Nazaj na vrh
forexms
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2007 1:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Splošno pisanje je odveč če koga kaj konkretno zanima, načeloma pa je preveč informacij, da bi lahko napisal v 1 postu.

Dejstvo je da je stvar preizkušena in je neka povezava med varnostjo in donosom zato tudi so kakršni so. Načeloma FOREX nima omejitev lahko je donos tudi 500 % v enem mesecu ali pa vse izgubite v 1 dnevu...
Nazaj na vrh
Proteus
Član
Član

Pridružen-a: Sre 15 Jun 2005 10:03
Aktiv.: 8.18

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2007 1:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

forexms je napisal/a:
Dejstvo je da je stvar preizkušena in je neka povezava med varnostjo in donosom zato tudi so kakršni so.

Po dvojnem nokavtu dveh certifikatov na Telekom, ki so se zgodili prejšnji teden, so se nekateri najbrž tudi malo streznili. Še posebej če so kupovali s krediti.

Podobna zgodba se prav lahko zgodi tudi na Forexu, še posebej če se nenadoma hitro obrne trend $/€.
Nazaj na vrh
forexms
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2007 2:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ravno to,

Vendar je treba upoštevati da je FOREX trg tako ogromen, da je primerljiv recimo samo takole:

Celoletni ZDA proračun je vrednost dnevnega pretoka denarja na FOREXU.

In pri običajnem trgovanju je enako kot pri delnicah slediš trendom in dejavnikom, ki lahko vplivajo na valuto.

Pri določenih strategijah pa je to povsem drugače in izkoriščaš medsebojne povezave večih valut.

lp
Nazaj na vrh
vilko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2007 2:38 pm    Naslov sporočila:  forexms Odgovori s citatom

Forexms,

Zanimivo bi bilo vedeti, koliko časa že vlagaš denar na forex in kolikšen je tvoj prihodek procentualno, da ne bomo preveč vrtali v tvoje finance.

Vidim, da si nov na forumu, nekaj dni. Dobrodošel.
Nazaj na vrh
forexms
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2007 2:51 pm    Naslov sporočila:  . Odgovori s citatom

Hvala za dobrodošlico.

LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni