|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PrimozL Član

Pridružen-a: Tor 21 Mar 2006 10:55 Prispevkov: 404 Aktiv.: 1.72 Kraj: okolica Vipave
|
Objavljeno: Čet Sep 13, 2007 10:12 pm Naslov sporočila: uLink2 in Keil |
|
|
Živijo,
V Keilovo okolje sem (z izdatno pomočjo kolegov) vključil GNUARM prevajalnik in koda se prevede in linka. Mi pa ob prenosu kode v flash napiše:
Error: Flash Download failed - ARM9E.
Procesor je STR912FAW44, torej ARM966S-E. V "Options for Target --> Debug --> Settings" takoj in pravilno prepozna, za kateri procesor gre.
Z enakimi nastavitvami glede tipa procesorja mi ob uporabi Keilovega prevajalnika brez težav pretoči kodo v flash. Prevedena koda iz GNUARM je v formatih .ELF in .HEX. Potrebuje Keil kakšen drug format oz. kaj imam lahko narobe nastavljeno?
In še eno vprašanje. Od katere verzije Keilovega okolja naprej je podprt uLink2? Kolega uporablja malo starejšo verzijo 3.?? in mu prepozna samo uLink, uLink2 pa ne.
LP Primož. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70730.24
|
Objavljeno: Čet Sep 13, 2007 11:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni