|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70667.23
|
Objavljeno: Tor Sep 18, 2007 11:00 pm Naslov sporočila: Zaščita proti telefonskim anketam |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.93 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2007 12:54 am Naslov sporočila: |
|
|
Moja je boljša...
Zviiinn..
>Prosim Volk.
>Z založbe kličem (sem ravno oddal en članek v tisk. Običajno pozabim dat tekste pod slikami in sem seveda nasedel, pa še dober ženski glas je bil.).
>Jaaaaaa, kaj pa je? (počasi dojemam da založba ni tiskarna).
>Imamo za vas krasno ponudbo - knjigo z naslovom...
>(U jebemti me je zaj***) Ne hvala to me ne zanima.
>Se mi je zdelo, da bo tako, ampak nič zato, veste imamo tudi (nek drug naslov knjige) in danes jo lahko dobite s 40 % popustom (pa dobro, a res ne dojame, da me posiljuje ? )
> Ali vas mogoče zanima sex ?
> Kaj ?
> sex !
...... globoko dihanje.....
...... škripanje slušalke.....
...... enormno globoh vdih in
> PA VI ME NADLEGUJETE (glas je bil resnično zgrožen)
in sedaj....
> Kdo ? Jaz ? Pa saj ste vi klicali ! _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
alessio Član

Pridružen-a: Pon 04 Dec 2006 8:39 Prispevkov: 363 Aktiv.: 1.61 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2007 7:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Darko, ta je pa dobra! Si predstavljam, da ta presneto premisli, če te še kdaj pokliče. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Glitch Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40 Prispevkov: 1477 Aktiv.: 6.31
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2007 7:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Heh, me pa prav zanima kaj bi bilo, da bi kasneje prsla na dom in vprasala, ce ponudba se velja.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.69 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2007 8:35 am Naslov sporočila: |
|
|
Finta je ker vedno rečejo da si bil izbran naključno...v resnici se pa sam za**beš ko privč privoliš, ker potem se kar vsuje takih "naključnih" izborov iz imenika.
Kar je v celi zgodbi še najbolj naivno je to da te na koncu vprašajo recimo iz katerega kraja si ali podobno---kot da nimajo celega naslova , imena in priimka...
Zadnjič me je parkrat klicala ženska za anketo ki naj bi trajala pol ure do 45 minut  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.48 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2007 9:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Moja reakcija v takih primerih:
"Hvala, nimam časa, ne kličite me več! ADIJO!" klik |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.66 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2007 9:31 am Naslov sporočila: |
|
|
"Samo en trenutek počakajte...." pa odložim slušalko na mizo (ne na telefon). Do sedaj so se vsi naveličali čakati.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70667.23
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2007 10:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.99 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2007 11:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Dober odgovor je tudi: Koliko plačate za moj čas?
Zaenkrat še nisem dobil ponudbe....
Danes moraš za vsako malenkost plačat, torej zakaj bi bilo anketiranje brezplačno? _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.27 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Sob Sep 22, 2007 6:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa vprašam kje so dobili številko in zmeraj ji-mu vzame sapo in čez nekaj sekund le izusti ja v telefonskem imeniku. Jaz pa potem pa še naprej berite tel.imenik in odložim slušalko in potem je nekaj časa mir.
Je pa to problem pri starejših ljudeh ker jih toliko časa nagovarjajo, da naj kupijo kar pač tisti, ki kliče prodaja, da reče ja ali vsaj malo privoli in potem je že čez dva dni poštar s paketom na domu.
To se je pred mesecem zgodilo pri sosedu.
LP Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zcetrt Član

Pridružen-a: Tor 13 Dec 2005 11:29 Prispevkov: 275 Aktiv.: 1.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Sep 22, 2007 6:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mah... Če sem pri volji pa povem kakšno bedarijo. Konec koncev so to študentje, ki hočejo nekaj zaslužiti. Če je anketa, seveda. Pri prodajah pa se ne pogovarjamo. _________________ 4. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.69 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sob Sep 22, 2007 7:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
načeloma sem se včasih strinjal s teboj. Dokler nisem ugotovil, da si tiste, ki so pripravljeni odgovarjati, zapišejo. Sigurno. Ker ko sem enkrat začel odgovarjati, so me klicali skoraj dnevno. Danes spet recimo - anketa o gledanosti medijev. Sem samo prijazno (kaj češ, sem bil dobre volje) rekel da sem s tem opravil, da naj poskusijo drugje. So razumeli.
Bo res treba javit na T2 da nočem objave v imeniku, ker potem jih bom lahko tožil za nadlegovanje, ker kar je preveč, je preveč. Nekje je meja. In kar se mene tiče, že kaplja čez rob... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.41 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Sob Sep 22, 2007 7:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najpogosteje se pogovor začne z: "Bi lahko govorila z članom, ki je nazadnje imel rojstni dan in je dopolnil 18 let?". Rečem aha, to je "......", vendar ga trenutno ni doma. Pride v poznih večernih urah. Moški/ženska, ki sprašuje navadno povpraša še očno uro prihoda "......" .
Tako se pogvor hitro konča, ženska/moški pa v večernih urah sploh ne kliče. Včasih pokliče drugi dan, a se na številko ne javim . _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jani Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 22:48 Prispevkov: 469 Aktiv.: 1.98 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Sob Sep 22, 2007 8:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Konec koncev so to študentje, ki hočejo nekaj zaslužiti. Če je anketa, seveda. Pri prodajah pa se ne pogovarjamo. |
Pred kratkim je na neki oglaševalni agenciji delala moja prijateljica in opravljala ankete po telefonu. Seveda je bila plačana po anketi in ne uri.... Podobno kot je rekel zcetrt, se pri meni prvo vpašanje glasi: Ali si mogoče študent/ka? Če je odgovor da, si z veseljem vzamem čas, ter odgovarjam na anketo! Konec koncev sem tudi jaz študent s slabimi dohodki.
LP, Jani |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.34 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Sob Sep 22, 2007 8:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Briga me, če je študent. Rečem samo adijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 5 dni