|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
promehanik Član

Pridružen-a: Tor 29 Jul 2003 23:41 Prispevkov: 611 Aktiv.: 2.57
|
Objavljeno: Ned Okt 07, 2007 4:33 pm Naslov sporočila: Priklop faxa |
|
|
Nabavil sem multifunkcijsko napravo s faxom. Vse deluje v redu, samo fax ne tako kot bi moral. Imam ISDN z dvema številkama. Eno številko bi imel rad samo za faks. To številko sem tudi nastavil na faksu.
Ko me kdo pokliče na telefon, vseeno na katero številko se vklopi fax. Na telefon se ne morem oglasiti. Rad bi da se fax javi samo na željeno številko. Pošiljanje faxov deluje normalno.
Telefon je SIEMENS Gigaset 4170 isdn z analognima izhodoma. Multifunkcijska naprava pa je Samsung SCX 4725 FN.
A ima kdo kakšen predlog za rešitev?
lp, |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.51
|
Objavljeno: Ned Okt 07, 2007 4:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nastavitev MSN ne opravis na faksu - tam nastavis samo "stevilko", ki jo bo videla druga stran ob prenosu (tja lahko das karkoli).
Nastavi pravilno MSN na skatli, ki skrbi za prehod iz S0 vodila na analogno parico (pri meni je to NT, pri tebi pa pravis da je to telefon), pa bo delalo tocno tako, kakor zelis. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
promehanik Član

Pridružen-a: Tor 29 Jul 2003 23:41 Prispevkov: 611 Aktiv.: 2.57
|
Objavljeno: Ned Okt 07, 2007 6:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za pomoč. Je uspelo. Eno kljukico sem odstranil v meniju na telefonu in deluje OK.
lp, |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni