www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Avtoradio Kenwood KRC-579R - kako sneti ploščico?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
davidk
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 18 Okt 2007 16:55
Aktiv.: 0.01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 18, 2007 5:02 pm    Naslov sporočila:  Avtoradio Kenwood KRC-579R - kako sneti ploščico? Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

sem čisto nov na tem forumu in se obračam na vas z eno manjšo prošnjo.

Ker sem pravkar kupil avto z vgrajenim avtoradiom Kenwood KRC-579R (kasetar) in ker imam prvič Kenwooda me zanima, kako se odstrani sprednja ploščica z radia. Navodil namreč nisem dobil zraven, ne bi pa rad da mi ga že prvo noč sunejo iz avta.

Na spodnji desni strani je sicer en gumbek s katerim se ploščica obrne, da lahko vstaviš noter kaseto ali pa lahko ploščico čisto obrneš.

Za čimprejšnji odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

Lep dan še naprej
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trobida
Član
Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13
Aktiv.: 5.41
Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 18, 2007 6:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Našel le tole Confused . Avtoradio ni slab, poleg tega pa vsak proizvajalec (internetna stran) za manual hoče par $ Sad .

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
davidk
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 18 Okt 2007 16:55
Aktiv.: 0.01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 18, 2007 6:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tomaž, full hvala za hiter odgovor. Sem našel navodila na Kenwoodovi uradni strani, kjer si jih lahko downloadaš zastonj in ugotovil kako snameš ploščico Very Happy

lp D.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni