|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dpavli Član

Pridružen-a: Čet 25 Jan 2007 9:19 Prispevkov: 121 Aktiv.: 0.54
|
Objavljeno: Sob Nov 10, 2007 11:02 am Naslov sporočila: iMPACT sporočila ob uploadu preko JTAG |
|
|
A je komu že uspelo iMPACT-u dopovedat, naj neha izpisovat nadležna sporočila vsakič ko hočem uploadat BIT file preko JTAG-a?
V mislih imam "bit file was changed outside impact" in pa "jtag clock changed to...". Nisem našel nikjer nobene opcije v stilu "disable warning msgs".
Hvala
D
/* O odpiranju novih tem ... je že tekla debata */ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2007 9:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Če nastaviš ustrezen clock source pred prevajanjem, se izogneš enemu sporočilu, ki je opozorilo za to, da si dejansko narobe nastavil startup-clock source. Bodi vesel, da zna impact sam popravit tvoje napake - starejša verzija je pustila kot si nastavil in dizajn seveda ni delal.
Ta sporočila so tam s svojim namenom, zato se jih ne da izkljapljati oziroma je tako početje brez smisla. Ko bo šlo pa kaj zares narobe, pa ne boš vedel  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dpavli Član

|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2007 10:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Ampak ko ti zadeve delajo, so taka sporočila več kot odveč, ane?
Glede odpiranja novih tem, nisem bil up-to-date, hvala.
LP D |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2007 10:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Sporočila niso odveč, ker ti povedo, da mora program vsakič sproti popraviti tvojo napako. Torej je čas, da najdeš svojo napačno nastavitev in jo popraviš. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dpavli Član

|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2007 11:00 am Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Sporočila niso odveč, ker ti povedo, da mora program vsakič sproti popraviti tvojo napako. Torej je čas, da najdeš svojo napačno nastavitev in jo popraviš. |
A "file was modified outside impact" je tudi moja napačna nastavitev?
Glede clocka mi je jasno, ampak tole postaja moteče...
Hvala
D
EDIT: nočem provocirat niti biti nespoštljiv. Mi je jasno, da sem imel narobe nastavljen startup clock in sem stvar popravil. Tudi razumem, da so taka sporočila nujno potrebna. Po drugi strani pa je tudi normalno, da je BIT file editiran izven iMPACT-a in predvsem to sporočilo bi rad izklopil, pa ne vem kako. Hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2007 11:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Sicer pa - tisto sporočilo za clock se da celo izklopiti. Imaš možnost, da avtomatsko popravi, ali samo napiše opozorilo, ali da je čisto tiho.
Tega slednjega pa se žal ne da izklopiti.... Vsaj jaz nisem našel te opcije. Enostavno sem se navadil, da moram še 1x kliknit. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dpavli Član

|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2007 11:15 am Naslov sporočila: |
|
|
tnx |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni